שלום לכולם! אני חדשה...

אופיר ס

New member
שלום לכולם! אני חדשה...

אני לא יודעת אם אני יכולה להגדיר את עצמי כמוזיקאית, אבל אני שואפת להיות... שמי אופיר, אני בת 16 וחצי מרמת הגולן... אני לומדת נגינה על גיטרה, די בשלבים הראשונים, אבל כיוון שהתחלתי ללמוד קודם כל תוים אני עוד לא יכולה לנגן שירים מוכרים... חיפשתי בכל האינטרנט תוים לשירים שהם לא בשיטת הטאבים ולא מצאתי... בנתיים אני לא מנסה לנגן טאבים בגלל שאני עוד לא יודעת את כל התוים וגם בגלל שאני חושבת שיהיה לי קשה בנתיים למצוא בעצמי כמה כל צליל צריך להימשך... לכן בעצם הגעתי לכאן, רציתי לדעת, אולי אתם מכירים אתרים בהם ניתן למצוא תוים לשירים עיבריים? חנוכה שמח לכולם! ושבת שלום! אני מקווה להשתלב פה יפה... אופיר

שלוםשלום

אני נעמיקה, בת 14וחצי מקרית אונו.. אני ממליצה לך להמשיך לדגול בשיטת התווים, כי טאבים, לפי דעתי, מזיק קצת ולא משפר את התיאוריה, ואת הנגינה... שבתשלוום, נעמיקה

אופיר ס

New member
תודה... אבל זה מייאש

הדרך היחידה שלי (שאני רואה כרגע, אולי תאירו את עיני..) למצוא תוים היא לקנות ספרי תווים... שכל אחד עולה בסביבות ה-70-80 שקל...

CrazyDude2

New member
אממ..

כן...למצוא תווים ולא טאבים באינטרנט זה קצת קשה.. למרות שיש אתרים של האמנים עצמם שמפרסמים תווים..לדוגמא באתר של מתי כספי. אם את רוצה, יש לי אתר של תווים לשירים בלועזית..יש שם מעט תווים אבל זה גם נחמד.. פרסמתי אותו בתגובה מלפני כמה ימים לעוד מישהו.. מקווה שזה יעזור בהצלחה! http://www.abcmusic.tk/piano/browse.php

למעלה