שלום לכולם, אני חדש בפורומים ואוהב מאוד ת'מירוץ למיליון

Bulikron

New member
שלום לכולם, אני חדש בפורומים ואוהב מאוד ת'מירוץ למיליון

שמחתי לקרוא את ההסברים שלכם על המירוץ ועל TAR ולמדתי הרבה דברים מעניינים שלא ידעתי . אז תודה לכם על זה .

מקווה להשתלב יפה בפורום

Piglet77

New member
ברוך הבא

נשמח לשמוע תובנות, הערות והארות.
משום מה העונה הפורום לא פעיל כמו בעבר, כך שככל שיהיו יותר משתתפים - כולנו נרוויח.

סטילהוק

New member
ברוך הבא לפורומים של תפוז

שמח שאהבת ואף למדת דברים מעניינים מהשרשור שהעלתי.
ממליץ לך לשמור אותו במועדפים שלך, כי אוטוטו הוא עובר לדף הקודם וייעלם בארכיון של הפורום.

אם הייתי המנהל הייתי דואג לטגלן אותו בשבילכם, אבל אני לא. כך שכל מי שרוצה לשמור אותו לעצמו שפשוט שישמור אותו במועדפים שלו.

וכמו שכבר אמרו לך מעלי, נשמח לקרוא הערות ותובנות, וכמובן למי מהצמדים במירוץ התחברת הכי הרבה.

סטילהוק

New member
לטגלן = לשמור הודעה או שרשור בהודעות הנבחרות של הפורום

בדיוק כמו ששומרים כתובות אינטרנט חשובות במועדפים של הדפדפן. וזאת בכדי שתתאפשר לגולשים בפורום גישה מהירה ונוחה אליהן, ולמנוע מהן מלהיבלע בנבכי הארכיון, ואז במקרה הטוב שבכלל יודעים שהן קיימות לוקח שעות למצאן ע"י חיפוש בארכיון. שלא לדבר על המקרה שבכלל לא יודעים על קיומן.

אם תביט בצד שמאל מופיעות ההודעות הנבחרות של הפורום. דרך נוספת שניתן להגיע אליהן היא ללחוץ באמצע למעלה על הלשונית הימנית הכחולה שנקראת 'כלים ומידע' ואז בתוכה ללחוץ על 'הודעות נבחרות'.

לאורך השנים מנהלי הפורומים מטגלנים את ההודעות שנראות להן ולגולשים בכל פורום חשובות וע"י כך שומרים אותן עבור גולשי הפורום בהווה ובעתיד.

למעלה