שלום לכולם אני חדש + דעה

AboveBeyond

New member
שלום לכולם אני חדש + דעה

אני גל מהמרכז בן 16 ויש לי אפוד כמובן 20gb נראה ליזה הדדור השלישי חחח אממ יש לי הרבה שירים במחשב אני דיגיי.. משהו כמו 60-70 ג'יגה.. (אתם יודעים קבוצות שיחרור , סייטים) צריך כבר לקנות עוד הארד דיסק.. אממ אי פוד מכשיר מצוין במחינת סאונד נוחות והכל . אאבל יש בעיה קטנה קצת מעצבנת .. למה אי אפשר לעשות רשימה בתוך רשימה? בתור אחד שמבין במוסיקה והכל כפי שאתם יודעים יש הרבה סגנונות נגיד אני רוצה לעשות Trance-->club trance hard trace -> בלה בלה בלה psy trance -> בלה בלה בלה progressive וכו ... חבל שאפשר לעשות רשימה אחת .. לא חושבים?

Dood1000

New member
אולי זה יעזור לך לעשות יותר סדר..

אל תשכח שיש אפשרות BROWSE ע"פ סגנון מוזיקלי. כלומר אתה יכול לשים את כל סגנונות הטראנס בסיפרייה אחת ולקרוא להם בסגנונות מוזיקליים אחרים. ממש קל לעשות את זה עם הITUNES.

AboveBeyond

New member
לא ממש לזה התכוונתי ..

התכוונתי שחבל שאי אפשר יענו לעשות כמו תיקיות בתוך תיקיות כמו במחשב ... כדאי לדעתי שהם יעשו עידכון לזה או משו (אם אפשר!)

AboveBeyond

New member
אהה ועוד משו שכחתי

אני רוצה להטעין תאי פוד דרך המחשב .. יש לי פיירווייר .. ושאני מחבר האי פוד נשאר פתוח .. ככה זה אמור להיות ?

מה הכוונה נשאר פתוח?

ויש לך מק או פיסי אני לא זוכר אם בכלל אפשר להטעין על פיסי בדור שלישי רק ברביעי האופציה הזאת הופיעה לפיסי

AboveBeyond

New member
אמממ

יש לי פיסי וכפי שהבנתי אפשר להטעין את האי פוד דרך המחשב הוא אפשוט עושה תסמלשהוא מחובר למחשב ונגיד אני עושה diconncet הוא עושה ok to... ולא נכבה אבל שהוא על הדק הוא נטען אבל עדיין נשאר פתוח (שמחובר למחשב)

אה, אם אתה מתכוון שהוא משאיר

את המסך דלוק אז ככה גם אצלי נראה לי שככה זה העיקר שהוא מטעין אותו והכל בסדר

nadav144

New member
הנה הפתרון לרשימות...

בקשר לרשימות - פשוט קטלג אותם לפי זאנרים, ותת זאנרים. זאת אומר - יהיה לך Rock לדוגמא, אך יהיה עוד זאנר בשם של Alternative Rock. אחרי שתסיים הכל (אלוהים, אני מרחם עליך... אני פשוט מתעצל לעשות את זה על 18G.. אבל אתה, על 60... בהצלחה... !) תעשה Smart Playlist שתכלול את כל התתי סגנונות של רוק, ותקרא לה "Rock" (מפתיע) ככה, כשתרצה לשמוע סגנון אחד, תשמע רק אותו. כשתרצה לשמוע את כולם ביחד, לך לרשימה.... מקווה שזה עוזר...
ובקשר להטענה - שים לב כי גם כשזה מחובר ניתן לראות את סמל הבטריה זז. ניתן להטעין דרך FIREWIRE אבל לא דרך USB (אני מתשתמש בעבודה ב FIREWIRE ובבית ב USB2... ). למרות זאת, אני לא אוהב להשאיר אותו מחובר למחשב ותמיד משתדל לנתק אותו כשאני לא מתשמש (או אפילו להגיד למחשב "להוציא" אותו, אבל לא פיזית) כי הוא טוחן את ההארדסיק כשהוא מחובר....

AboveBeyond

New member
חחחחחח

זה כלכך הרבה שירים אממ אינ חושב שאני אתספק לפני שאני יוצא לעשות on to go ככה שהשירים שאני שומע בד"כ יהיו שם :) תודה בכל זאת ! ובקשר להטענה אני מחבר למחשב רק שאני מעביר שירים הרב זה בחשמל

למעלה