שלום לכולם אני חדש ואני צריך עזרה..

drorxxx1

New member
שלום לכולם אני חדש ואני צריך עזרה..

מה קורה אנשים? אז ככה אני אחד שאוהב מוסיקה אלקטרונית שומע טראנסים האוס ודאנס הייתי רוצה לדעת איך ומאיפה אני מתחיל כדי להיות ולהשתפשף כדי להיות די ג'יי הייתי רוצה בהתחלה לדעת למקסס שירים ולעבוד על חיבור שירים כאילו יצירת סט כזה עם טראקים שיש לי על המחשב לאחר מכן הייתי רוצה לדעת איך אני מגיע כדי להיות ולתקלט במועדונים מסיבות וכאלה אני שמעתי כמובן שיש קורסים בבתי ספר למוסיקה אבל הם עולים הרבה כסף, ולהגיד לכם ת'אמת אני רואה אנשים בני גילי ואפילו יותר קטנים (אני בן 21) שכבר מתקלטים על עמדת די ג'יי במועדונים ומסיבות ולא נראה לי שהם הלכו בשביל זה לקורס אז איך בכל זאת לומדים זה ועושים את זה. תנו לי כיוון היכן ומאיפה להתחיל אשמח לקבל עזרה ותגובות על השאלות!

דור דקל

New member
להתחיל

ברוך הבאה לפורום. האפשרויות העומדות בפניך הן, כמו שאמרת, ללכת ללמוד באחד מבתי הספר המתעסקים בעניין, או פשוט לקנות ציוד ולהתחיל להתאמן בבית. אני תמיד ממליץ - קח שיעור פרטי או שניים, תראה אם יש לך את זה, אם זה מעניין אותך, ואז תחליט. בהצלחה

SashHiNRG

New member
יש לי את הפיתרון בישבילך

אז ככה, במוצ"ש הקרוב 03.02.07 הולך להפתח ליין חדש במועדון הבומר (רח' בן אביגדור 4, ת"א) מהות הליין היא לתת במה לתקליטנים מוכשרים את הבמה המיוחלת כמו כן מכיוון שהמקום יהיה מלא בדיג'יים מכל הסוגים אני בטוח שתוכל לקבל את היעוץ הכי מקצועי. רק שתדע שזהו פרוייקט ללא מטרות רווח, ולכן גם הכניסה היא חינם ומיחירי משקאות מוזלים! לעוד פרטים ושלאלות אתה מוזמן לפנות אליי במסנג'ר :[email protected]

למעלה