שלום לכולם, אני חדש ואני שבוז...

• פותח הנושא skeep
  • פורסם בתאריך

skeep

New member
שלום לכולם, אני חדש ואני שבוז...

טוב אהלן, אני חדש כאן ואני חדש יחסית בכל העניין הזה. מממ...מאיפה להתחיל, טוב אני בחור בן 29 ועברתי קבוצה לכאן...לא מזמן. אני לאחרונה מרגיש מאוד לבד ולא קל לי עם זה. גם הארון הוא לא כמו שהיה בהתחלה...אלא אולי קצת מעיק. לא יודע. אף אחד מחברי לא יודע עלי. כבר בא לי לצעוק להם את זה באוזן שהחבר הקולי שלהם הומו!!!!(או דו?), ונמאס לי להסתיר את זה, רק שהתרגלתי כבר הזמן לזה. אני בחור באמת חמוד. יש לי ראש על הכתפיים, ומלבד תיקון אחד פה ושם....הראש הזה נראה טוב דווקא. הבעיה היא שהוא יושב על 170 ס"מ בלבד של גוף. סתם תחושת חוסר ביטחון שלי... בכל מקרה, אני לא יודע מאיפה להתחיל, רק להגיד לכם שלא הכי טוב לי בזמן האחרון ושאני מרגיש שאני צריך קשר. אני כותב לכם את כל זה כאן, כי רק לאחרונה ממש התברר לי שיש הומואים "נורמליים" בעולם, ככל הנראה בפורום הזה. אגב, אני קצת הומופוב בנוסף על כל הצרות, כך שנוצרת אצלי חגיגה של הומואיות ופוביות, וחוסר ביטחון ועוד דברים לא מי יודע מה משמחים. מישהו רוצה להכיר אותי עכשיו? אני לא כל כך גרוע כמו שאני נשמע, אני חושב שלהיפך, הרבה יותר טוב. תנו תקווה חברים. סקיפ

MARMELAD

New member
הי לחדש והשבוז...

ברוך הבא. שמח שהחלטת להצטרף למועדון הקטן שלנו. קודם כל - אל תילחץ לגבי הזמן שלוקח לאנשים לענות אתה יודע, לרובנו יש חיים ועוד דבר או שניים חוץ מהפורום.. אבל אל תדאג. אין אחד שלא מתייחסים אליו כאן. ככה אנחנו, אוהבים חברים חדשים. אז לעניין המכתב שלך: ארוניסטים לא חסרים כאן - אתה כבר תכיר את כולם תוך כמה ימים - ותאמין לי שכבר עברנו כאן יציאות מהארון לא אחת ולא שתיים. השאלה היא אם באמת אתה מעונין לעשות את הצעד הזה? אני מאמין שכדאי לצאת מהארון. היכולת לחיות חיים שלמים, בלי להסוות את עצמך, ובלי לשקר לגבי החיים שלך, הופכת אותם לנוחים יותר. כמובן שזו רק דעתי - ומחר כבר תראה שיהיה מי שיגיד שהוא חושב אחרת. זה מה שטוב, דרך אגב, בפורומים. שעל כל דבר שתגיד יהיו שניים שיחשבו אחרת. אז הנה מה אני מציע. במקום לחכות שיענו לך - נסה אתה לענות להודעות של אחרים. אם יש לך מה לאמר - תאמר. עצם היכולת לדבר על הומוסקסואליות היא חלק מהיציאה מהארון. יש אנשים שלא מסוגלים גם את זה. ולגבי הגובה שלך - אתה יודע שטום קרוז הוא עם פחות ממטר ושבעים? אז על מה אתה מתלונן בכלל?
שנה טובה. גיא

לירוי25

New member
מישהו הזמין תקווה עם זיתים?../images/Emo65.gif

ואני חשבתי שאני ההומו ההומופוב היחידי בעולם..איזה כיף לי שאני לא לבד!! מה קורה? לתת לך עיצה בסגנון של "תעשה ככה או ככה" אני לא אתן לך, אנ´לא פסיכולוג וגם לא מתיימר להיות כזה. מה שאני כן יכול להגיד לך זה שבאמת נחתת על מקום טוב! אתה לא היחידי שבארון, שמבולבל, שמרגיש לבד יש עוד הרבה כמוך אז יאללה, צא מהשביזות למה זה לא בריא לעור הפנים! תמשיך ככה ובגיל 29 תראה כמו פשטידה. תתחיל לחשוב עם קצת יותר אופטימיות! לא טוב לך בארון? לא טוב לך לבד? לא טוב לך עם הגובה?..טוב את זה אי אפשר לשנות..אבל לגבי השאר תעשה עם זה משהו! ספר לחבר אחד או שניים, תראה מה התגובה, אולי יש סיכוי שהיא תיהיה חיובית? אולי תגלה פתאום שזה בכלל לא מזיז להם והם אוהבים אותך בכל מצב שהוא? אתה מרגיש לבד? צא לעולם האמיתי! לך לקפה "תיאו", "קפקא", "אאוט", תכיר אנשים, תכיר עולמות חדשים! מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות?? פורומים, צ´אטים, אינטרנט זה כיף ונחמד, אבל זה לא אמיתי! שלך, לירוי

skeep

New member
אהלן לירוי

תודה רבה על התגובה שלך....ממ..לא יודע מה להגיד כל כך. אתה יודע, אתה מקפיד על הארון למשך תקופה ארוכה, ואז פתאום בבת אחת אתה מעיף אותו לכל הרוחות, אז למה בכלל עשיתי את זה? זה כמו לחכות לאוטובוס שיגיע..אתה מחכה ומחכה ומחכה....וככל שעובר הזמן, אתה ממשיך להישאר ולחכות, אחרת...למה חיכיתי כל כך הרבה זמן? מה גם שזה משהו בלתי הפיך. אי אפשר לצאת ואז להחליט לחזור. נגעת נסעת...זה בלי חרטות.... טוב, בכל מקרה אני חייב להיות מאוהב בקרוב או שאני ימות מצער...:) יהיה בסדר, בטח. אני יודע. אולי אתה אוהב אבוקדו? אם כן, אתה מוזמן.... סקיפ.

לירוי25

New member
מה הקשר לאבוקדו?? ../images/Emo108.gif

זה שהיית בארון לא הופך את זה לתקופה מבוזבזת! לכל שלב יש את היתרון שלו. במקרה של הארון זה עוזר לך לגבש את הזהות המינית שלך מבלי שאף אחד יפריע לך. סך הכל להיות הומו לפחות בשלבים הראשונים זה לא תהליך קל - לספר להורים, תגובות של חברים, לבטים שונים. אבל עכשיו שאתה יודע מי אתה ולמה אתה, הגיע הזמן לצאת לעולם האמיתי. אני לא אומר לך שמעכשיו תסתובב עם דגל הגאוה על החולצה, ממש לא! אבל אם נוח לך עם עצמך, ספר לחבר אחד, שניים ומשם כבר תזרום. צא למקומות ולו רק בכדי לנשום אויר חדש, להתוודע לסביבה אחרת. מי יודע, אולי תאהב את זה? אהבה חדשה תגיע כשאתה תיהיה מוכן לקבל אותה!

למעלה