שלום לכולם - אני חדש פה אבל נראה לי

שלום לכולם - אני חדש פה אבל נראה לי

שאני אהיה כאן הרבה בזמן הקרוב - אנחנו (אשתי ואני) עונדים לקנות דירה יד שניה. שאלתי הראשונה היא - כמה (בערך) יעלה לי לשפץ חדר אמבטיה בצורה מלאה. הכוונה להחליף: אמבטיה צנרת ריצוף קרמיקה ברזים כיור ארונות צביעה תודה מראש אמיר.

זיו25

New member
לי הציעו

חדר אמבטיה קומפלט - 8000 שקל - לא כולל כלים סניטריים.

מחירים

זיו המחיר שקבלת הוגן בהתחשב של חדר אמבטיה עד גודל 5 -6 מ"ר . כמובן אריחי קרמיקה מחושבים עד גובה של 40 ש"ח למ"ר והיום לאמבטיה בגודל הזה ניתן למצוא מציאות טובות אצל הספקים ( הכמות היא קטנה ולכן אפשר לפנות אליהם לפינת העודפים - שווה מאד)

כדאי לשקןל...../images/Emo82.gif

לפני, שאתם מחליפים את האמבטיה, לבדוק, ברמת תכנון, שמקום האמבטיה, במאת נכון. (כי ברוב המקרים, הוא לא במקום טוב, בהקשר לפונקציה הפנימית של הדירה), ורק אחרי זה לשפץ את האמבטיה, כי זה אחד מהמקומות היקרים ביותר (המטבח, השיני), לכן אם כבר משקיעים בשיפוצו, כדאי, שיהיה במקום הנכון. עלות השיפוץ, תלוי בהרבה, איזה כלים סניטרים, וסוג חיפוי אתם בוחרים. אבל, בכל מקרה, זה מתחיל בארך 10000 ש"ח - שלא יהיו לכם אשלאיות. תמשיכו לשאול, נשמח לעזור לכם, ו

אם אני רוצה לקנות אך ורק את החומרים

ולא לקחת קבלן שיגיע עם החומרים (הכוונה לאמבטיה , כיור וכו´) היכן הכי כדאי לקנות? מבחינת מחיר ואיכות. אמיר.

לקנות והיכן

אמיר וגיל שלום ישנם הרבה מאד ספקים - איכיות האריחים תענוג לעינים . רוב הספקים מביאים סחורה טובה . השאלה היא מהו תקציבך ? ( כולם נעים בסדר דומה של מחירים )

בכל מקרה, כדאי, שתקנה את כל ...

החומרים "הלבנים", כל דבר, שאתה רוא, אחרי סגירת הקירות, כלים סניטרים, קרמיקה, ברזים... כי פער המחירים גדול מאוד, חוץ מזה, זה גם עיניין של טעם. מהקבלן תבקש לבצעה את העבודות, כלל חומרים "שחורים", טיט, חול, צנרת,...

למעלה