שלום לכולם.אני חדש פה ויש לי שאלה

tttttttttt1

New member
שלום לכולם.אני חדש פה ויש לי שאלה

היכן ניתן למצוא אתר שבאינטרנט שיש בו מפות, או אולי בדרך ישירה יותר-היכן ניתן למצוא מפה של איזור מכללת אורנים?? אשמח מאוד לעזרה.. תודה מראש טל

ברוך הבא

בראש העמוד יש " קישוקים" כנס לשם, ברשימה מצד שמאל יש קטגורית מפות, כנס אליה ושם תמצא מפות לרוב. מעבר לכך, אתה יכול לחפש ב - smn, ynet וכו... או כמובן בגוגל.ניסית לבדוק באתר המכללה? בטח יש שם מפה או הוראות הגעה. בהצלחה.

tttttttttt1

New member
בדקתי בקישורים ולא מצאתי משהו שעזר

לי..באתר שלהם יש מפה אבל היא לא ממש מה שאני צריך,אני צריך מפה עם קנה מידה והכל... יש למישהו אתר עם מפות?!?! ומישהו במקרה יודע איפה זה בכלל? מה הכתובת? אגב,מה זאת אומרת לחפש בYNET? איפה לחפש שם?

maore

New member
בכל הפורטלים יש מפות של ישראל

כולם אגב של אותה החברה... אז אם תיכנס ל-NET, MSN, NRG, וכו' אז תמצא היכנשהו בדף הראשי קישור ל"מפות". אני אוהבת את האתר של emap.co.il אתה יכול לחפש גם שם, יש שם אפשרות מצוינת לחפש כאשר לא יודעים רחוב. אתה בוחר את טבעון כמקום אותו אתה מחפש, אז מסמן שאתה רוצה אתר/מקום (ולא כתובת), הוא מאפשר לך לבחור בין אתרי ציבור, חינוך, מרכזי קניות וכד'. תבחר חינוך ואז בחלון הבא תהיה לך אפשרות לבחור בין כל בתי הספר, המכללות ושאר מוסדות חינוך בעיר. בחר אורנים ולחץ אתר/מצא/חפש.... בהצלחה!

למעלה