שלום לכולם...אני חדש פה!!

שלום לכולם...אני חדש פה!!../images/Emo98.gif

רציתי לשאול אותכם שאלה או שתיים לגבי היום מתנדבים שנקבע לי לתאריך... ה-6/2... ביום ראשון השבוע הזה..!!! השאלות:
1.מה אנחנו בעצם עושים ביום הזה..וכמה זמן זה יקח בערך...? 2.אני הרצלייני ורציתי לדעת איזה קו אוטבוס אני צריך לקחת מכאן בשביל להגיע ללשכת גיוס הכי מהר..? תודה מראש לכל העוזרים!!

Dizen

New member
ברוך הבא ../images/Emo141.gif

יום מתנדבים...
מעולם לא שמעתי על דבר כזה. אתה יכול לפרט קצת
ובקשר לקו אוטובוס, אני לא יודעת. אבל אתה יכול לנסות כאן
נדבי נוסע

קצת פרטים...:../images/Emo26.gif

רשום לי בטופס שזה צו התייצבות לראיון מתנדבים כזה... מזה אומר? יענו..מה אני עושה שם ... וכמה זמן זה יקח?
אני יודה לך מאוד אם תוכלי לענות לי אל השאלות האלו..!!!

Dizen

New member
המממם

אני מניחה שהכוונה היא ל"ראיון" שעוברים כשמגישים את הבקשה. אתה מגיע לשם, ממלא טופס, מדברים איתך קצת ואתה הולך הביתה. לא יודעת להגיד כמה זמן זה יקח כי זה תלוי כמה אנשים יהיו באותו יום, אבל באופן עקרוני זה משהו קצר וקצת מיותר (בהנחה, כמובן, שהבנתי למה התכוונת. האם הזימון הוא למדור פרט חדר 7
האם זו הפעם הראשונה שלך שם בקשר לתהליך ההתנדבות
) בהצלחה
כואבת לי הציפורן

סיונתו

New member
לי היה ראיון ../images/Emo13.gif היי עודד!

בראיון מסבירים לך על ההתנדבות (יש את הכל בדבר הזה שכתבתי...) ו... בדיקות וכאלה...

Dizen

New member
טיפים?

זה שום דבר, באמת... אם אתה יודע איך קוראים לך- אתה תעבור את זה בקלות
מצאת את הקו?
are those dreams or are those prayres?

חחח סבבה תודה!!../images/Emo13.gif

ולא..לא מצאתי עדיין..כי האתר לא בדיוק עזר לי..אבל אני ימצא!! בכל אופן תודה רבה רבה עד כאן..!!

ועוד משהו קטנטן..../images/Emo26.gif

אני יודע שעוד מוקדם לדבר על זה..אבל אני רוצה לשרת במקום שהוא לא כל כך קרוב לבית..(בבסיס סגור) ולצאת ככה חמשושים ואפטרים..זה אפשרי?? או שאין סיכוי??
נ.ב. זאת הבחירה שלי כרגע..יכוליות שאני ישנה אותה בהמשך..הכל תלוי לאן אני יתגייס אם בכלל..!!! בכל אופן מקווה שהכל יעבור מהר ובשקט ובתנאים שלי פחות או יותר..!!!
תודה מראש על התשובות!!

Dizen

New member
תראה

כעיקרון, מתנדבים משרתים בבסיסים פתוחים. אבל זה לא אומר שלא תוכל להלחם על שירות בבסיס סגור... בכל מקרה, אתה לא יכול לבסס את כל הבחירה שלך על עניין היציאות, כי זה לא ישכנע אותם. אם יש תפקיד שאתה רוצה, והתפקיד הזה הוא בבסיס סגור- אתה צריך להלחם על התפקיד. אבל אתה לא יכול לבוא ולבקש מהם שימצאו לך תפקיד בבסיס סגור... זה לא הולך ככה, ורוב הסיכויים שהם לא יסכימו. טיפ נוסף: אל תבוא בגישה של "זאת הבחירה שלי כרגע, יכול להיות שאני אשנה אותה בהמשך...". תחליט מה אתה רוצה- ותדע להלחם על זה. אפילו אחראית המתנדבים עצמה מודה שזו דרך יותר יעילה לקבל מה שרוצים. בהצלחה
עייפות

סיונתו

New member
כן../images/Emo70.gif

שכחת ששלחו אותי לעשות בדיקות דם של סוכרת
אין לי סכרת וכאילו...וואי יש לי רמת גלוקוז נמוכה בדם...רופא מפגר

Dizen

New member
אבל הבדיקה נעשתה במקום...?

בכל מקרה, אם לזה התכוונת- זה סתם משהו ספציפי שלך, אין בדיקות שעושים לכולם... יכול להיות שגם זה היה טעות
שיר הרוח על המים...

סיונתו

New member
איזה על המקום../images/Emo35.gif נראה לך../images/Emo35.gif אני../images/Emo35.gif

דבר ראשון- הרופא שלי אמר שהוא ימליץ להם על זה שאני יאלץ לעשות את כל הזריקות והבדיקות וכאלה מחוץ לצבא (כאילו דרך קופ"ח) בגלל האלרגיה הלא מוגדרת שלי לאיזה חומר רפואי לא ידוע. חוצמיזה- שכנעתי את הרופא הדפוק הזה שעשיתי 2 בדיקות דם באותו שבוע (מה שהיה נכון) ושאני ישלח את התוצאות בפקס ושלחתי...אבל לא ממש בדקתי אם זה הגיע..גם לא ממש מטריד אותי...

סיונתו

New member
וכאילו וווו אני מתעלפת מהר

עשו לי ביום רביעי שעבר בדיקת דם ועוד כואבת לי כל היד (סיפרתי לכם על זה...שחיטטו לי בפנים...אחות מפגרת של קופ"ח...) בכל מקרה זה עדיין כואב בצורה מטורפת ולא מובנת..מובנת לרופא אבל בכל מקרה...

Dizen

New member
../images/Emo122.gif

אצלי תמיד משוכנעים שאני אתעלף, ולא עוזר כמה שאני מסבירה להם שאני לא מתעלפת מדברים כאלה, הם עדיין מכריחים אותי לשכב
זה סתם עושה בחילה. בכל מקרה, הוא שאל אם יש בדיקות שעושים שם... ואין
רופאים לא מבינים הרבה דברים

roei411

New member
רציתי לשאול אותך...

אני גם אמור להיות שם התקשרו אליי לגבי זה... אני בשעה 1:00 באיזה שעה אתה?? הבעיה היא שעדיין לא קיבלתי זימון ...... תבדוק אם על הזימון שלך מופיע מס' טלפון כל שהוא שאפשר לברר פרטים שם תודה אחי

שלום אחי..!תראה..../images/Emo26.gif

אותי זימנו לשעה 9 בבוקר אבל בלשכת גיוס תל השומר ויש לי רק תמספר שלהם..אם תרצה אני יתן לך אותו בכיף!!

למעלה