שלום לכולם אני חדש פה... ואני מת על הסדרות של התאומות (חוץ ממארחות והתוכנית של)...
D DarkSpidey2000 New member 12/11/02 #1 שלום לכולם אני חדש פה... ואני מת על הסדרות של התאומות (חוץ ממארחות והתוכנית של)...
נ נועה הרשקוביץ New member 12/11/02 #2 ואיי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif יש הרבה חדשים היום מקווה שתהנה בפורום גם אני לא אהבתי את המארחות ואני בטוחה שעוד ילדים בפורום לא ממש התגעו על זה נועה
ואיי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif יש הרבה חדשים היום מקווה שתהנה בפורום גם אני לא אהבתי את המארחות ואני בטוחה שעוד ילדים בפורום לא ממש התגעו על זה נועה
B Bla©k ¢At New member 12/11/02 #4 שניצל+ברוכה הבאה ../images/Emo15.gif תכירי- אני אלונה- אוהבת לתת שניצלים והשניצל- מוטי, למה שלא תעשה שרשור אחד של חדשים
שניצל+ברוכה הבאה ../images/Emo15.gif תכירי- אני אלונה- אוהבת לתת שניצלים והשניצל- מוטי, למה שלא תעשה שרשור אחד של חדשים
ב ברבי קייט New member 12/11/02 #3 ../images/Emo20.gifהיי לך!! גם אני יחסית חדשה מקווה שתהני פה כמו שאני כבר נהנית!!! דרך אגב בת כמה את ומאיפה?
../images/Emo20.gifהיי לך!! גם אני יחסית חדשה מקווה שתהני פה כמו שאני כבר נהנית!!! דרך אגב בת כמה את ומאיפה?
ב ברבי love את התאומות New member 12/11/02 #5 היי מושי מהמצב אני ראוה שהחלטת..... להצטרף אז ברוכה הבאה
א אני רואה כפול New member 13/11/02 #7 שלום נחשון../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif רסמי יש הרבה אנשים חדשים היום... היי, אני אריאלה, בת 15+ מבאר יעקב... בן כמה אתה אני מקווה שתהנה בפורום ד"א אלונה- מה זה שניצל
שלום נחשון../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif רסמי יש הרבה אנשים חדשים היום... היי, אני אריאלה, בת 15+ מבאר יעקב... בן כמה אתה אני מקווה שתהנה בפורום ד"א אלונה- מה זה שניצל