שלום לכולם אני חדש פה..

שלום לכולם אני חדש פה..

יש לי כמה שאלות... יש לי אקווריום בגודל 1.50 עם פילטר חיצוני של אטמאן. בעבר גידלתי בו טורפים כמו אוסקירם ציקליד טקסס וכו'... לאחר שנהרגו לי כמה דגים(לא ידועה הסיבה) החלטתי להפוך אותו לאקווריום צימחייה ובו אני יגדל דיסקוסים סקלרים ועוד. 1)איזה סוג של אדמה הכי טוב בישביל צמחים חיים? 2)האם מישהו יכלו להסביר לי קצת על הגידול של הדיסקוסים(איזה רמת פי איג' צריכה ליהות במים וכל זה) 3)איזה רמת co2 צריכה ליהיות במים(בשביל הצמחים)? זהו בינתיים מקווה שתעזרו לי .....

סימסית

New member
ברוך הבא!

צר לי שלא אוכל לעזור כי איני מבינה בצמחייה ובדגים טרופיים כאלה...

שטובי1

New member
ילד אינפנטיל

יש לך את החטימה הכי מטומטמט ומפגרת ששמעתי בחייפ!!!!!!!! איך אתה חיי עם אמצמך

נחמד שאתה יודע לכתוב אינפנטיל..

מה עם חתימה או מטומטמת או חיים או עצמך לפני שאתה שופט אנשים ועוד לפי חתימה שאמורה לפי דעתי לשעשע ולא להראות את רמת המשכל נסה לעבוד על עצמך ועל תשתמש במילים גבוהות שאתה לא בדיוק יודע מה המשמעות שלהם.... תודה

אורי-

New member
קבל :

פורום דיסקוסים עוד אחד ואחרון צמחים: מכיוון שאתה מגדל דיסקוסים , יש המון דברים שמתנגשים... * צמחים רוצים טמפ' נמוכה , דיסקוסים טמפ' גבוהה. * דיסקוסים שונאים אור חזק , צמחים אוהבים * דיסקוסים צריכים ניקיון במים , צמחים יפריעו לך לשאוב את שאריות האוכל. אבל - - - לכל הבעיות יש פתרון , זה רק יצריך תכנון מעמיק , תעיין בקישורים ששמתי , יש שם את כל המידע הדרוש לך. בהצלחה.

למעלה