שלום לכולם - אני חדש פה

• פותח הנושא Web1
  • פורסם בתאריך

Web1

New member
שלום לכולם - אני חדש פה

יש לי פיג'ו ספידפייט 97 50 סמ"ק. אני מבקש המלצות - אם אפשר מנומקות) איזה קטנוע חדש אתם ממליצים לי לקנות. כמו כן אם מישהו גר באיזור השרון ויכול להמליץ לי על מוסך טוב באיזור הרצליה-רעננה-כפר סבא. תודה

ch561

New member
ברוך הבא

חסרים פרטים ספוטיבי כן או לא? תקציב?

Web1

New member
אני מחפש למעשה משולב

שיהיה בעקרון גבוה עם צמיג רחב. רוב הנסיעה בכביש.

Web1

New member
נו חברה אני צריך עיצה

אני רוצה לקנות קטנוע חדש לשימוש כביש ולנסיעה בינעירונית. משהו אמין וחזק, יציב ינוח בסביבות 10-12 אלף ש"ח. כמו כן אם אפשר - סוכנות באיזור השרון.

קנה אופנוע ../images/Emo6.gif

לעיניינינו,בקיצור,יש הרבה כלים ספורטיביים,נסה אולי את הראנר ,או את הארוקס,שמעתי שהקטנוע של tgb החדש מפיק כ-10 כ"ס (מכובד מאוד לקטנוע 50 סמ"ק),בא לך לגוון? נסה טייפון,טרקר off road ,בא לך "להשתולל" קח קימקו די ג'י,סופר ניו פיור.... אתה לא מגדיר בדיוק מה אתה רוצה (יש לך קטנוע מדהים,אולי נתחלף? 2 פיסטוקים ו 100 שקל יעשו ת'עבודה?)

guy0987

New member
10 כוחות סוס?

חח אחי או שאני לא יודע משהו או שאני מפספס משהו, או משישהו זיין לך את השכל בגדול.. כי אפילו ה דרבי גי פי אר לא מפיק 10 כוחות סוס, או הסנדה או האר אמ אקס... בקיצר כל האופנועים "הכבדים" שבמשפחת ה50, לא מפיקים 10!!!!

S A T L A N

New member
מצטרף לתגובה ההיא...

למרות שאני לא בטוח שהבחור יודע על מה הוא מדבר בכלל!!! למה זה שהם נראים "כבדים"
לא אומר שהם בעליי יותר כוחות סוס בכל מקרה באמת ה-10 כוחות סוס האלה נראים תמוהים לי משום מה במיוחד שהאופנוע 50 סמק היחידי ששמעתי שהגיע ל-10 כוחות סוס הוא ה- ק.ט.מ. אז בדוק את עצמך שוב ואם יש לך קישור להראות לי את העובדות על פני השטח אז התנצלותי מראש...

וואי אני ממש מצטער.

אני זוכר שקראתי על זה ,10 כ"ס ,אני בטוח בזה,אבל מה לעשות,אני לא מוצא את הקישור,עד שאמצא אני מתנצל. דבר שני,הראנר בערך משתווה לסנדה ולrs כי בת'אכלס שניהם אותו הרעיון,רק רצועת הכוח של האפריליה יותר רחבה.

למעלה