שלום לכולם..אני חדש פה..

7he 8est

New member
שלום לכולם..אני חדש פה..

קוראים לי נחום תקום(שם בדוי). אני בן 16 עוד מעט..מאשר בערך 3-5חודשים... ואני לא יודע אם אני מכור... אנירוצה להפסיק..אני מאוד רזה והסיגריות לא ממש עוזרות לי להשמין... בקיצ איך אני ידע אם אני מכור? ואיך אני יפסיק.. אם זה יעזור לכם לדעת..היום כשחזרתי הבייתה זרקתי קופסת סיגריות מלאה..אבל זה כבר פעם 3 שאני זורק..ואז אני הולך לחנות וקונהההההה..

ברוך הבא!

באת למקום הנכון! קשה לצאת מהתמכרות בלי עזרה. חברים כאן יידעו לאן להפנות אותך. יש קבוצות לנוער. תמשיך לבקר אצלנו. יום טוב!

7he 8est

New member
ברור שאני ימשיך לבוא..

אבל אני מקווה שאתם תעזרו לי.. לפחות תנסו.. והנה עוד טיפ טיפה מידע.. ההורים שלי לא יודעים.. ואני יודע שאסור לי לעשן ושזה לא טוב לייי

zoro3

New member
תשמע חמוד

אני בן 34 והפסקתי לעשן לפני שנתיים וחצי זה שהפסקתי זהו נס בפני עצמו אם הייתי יכול לחזור לגיל שלך הדבר האחרון שהייתי עושה זה לעשן סיגריות סיגריות זה המקור לכל המחלות הם יפגעו בך פיסית ויקלקלו את איכות חייך כסף יהיה לך ריח רע וכל מיני כאלו שלא נדבר על מחלות חשוכות מרפא ברח מהם כאילו כל סיגריה היא מחבל עם חגורת נפץ שבא לפוצץ אותך אתה מעשן 3-4 חודשים אתה לא מכור ולא נעליים ברח מזה כל עוד אתה יכול בהצלחה

ברוך הבא נחום ../images/Emo24.gif

תודה שהגעת. ותודה על השיתוף. התובנה היא הצעד הראשון נחום, ההבנה כי יש לתקן. הצורך להיות בריא ולא לקלקל בריאה יפיפיה כגוף האדם. הושט לנו יד - אחוז בשלנו ודע: כולנו היינו במקומות בם אתה צועד. אפשר לצעוד החוצה - וביחד זו האפשרות הכי טובה.

למעלה