שלום לכולם אני חדש פה :)

fireforge

New member
שלום לכולם אני חדש פה :)

שומע את איירון מיידן כבר 10 שנים + - חח אני זקן :( ושמעתי שמועה זדונית שיש מצב שהם חוזרים לסיבוב שני בארץ יש למישהו מושג אם זה נכון ?

אהלן !!

ברוך הבא! 10 שנים וואו... יפה.. כפי שאתה רואה הפורום פה לא במיוחד שוקק חיים אבל תמיד טוב לגלות עוד מיידניסט!... בקשר לזה שהם יבואו לארץ... לא שמעתי על זה כלום וגם לא הייתי סומך על זה במיוחד. יותר סביר שזה יהיה אלבומם האחרון והם יתפרקו אחרי הטור העולמי... ישראל לא בכיוון שלהם אני חושש, ואני יכול להבין אותם...

fireforge

New member
מה מי למה ? התפרקו ?

אל תגיד את זה ! שנים אומרים שהם יתפרקו ועד עכשיו :) הם עדיין פה אני מבקש לא לקלל ! חח איזה יום עצוב זה יהיה אם זה יקרה :/ הכנסת אותי לדיכאון רציני עכשיו

fireforge

New member
בוקר טוב :)

אפשר להבין למה אתם חושבים פה שזה האלבום האחרון ?

Axcelius

New member
חלאס. אפילו כמיידניסט שרוף

אני אבין אם הם יתפרקו אחרי הסיבוב הופעות ואולי אפילו הגיע הזמן. הם עשו דברים מדהימים ואולי הגיע הזמן להניח את הגיטרות. אבל, אני מאוד אתאכזב אם הם לא יעשו את הסיבוב ההופעות שהם הבטיחו של תקופת הזהב: seventh son, somewhere in time, powerslave אני מת לשמוע איזו גרסה של שלוש גיטרות ל the clairvoyant

to the future

New member
זמן

אחרי שיצא האלבום החדש, נדע אם הגיע הזמן... בקשר להופעה, נראה לך שהם יכולים לשחזר ביצועים כמו ב- live after death ? הקול של ברוס כבר די נגמר... לא יעזרו להם השלוש גיטרות...

4La57oR

New member
איזה בולשיט

הם כבר אמרו מליון פעמים שזה לא אלבומם האחרון........

Beautiful Scar

New member
ברוך הבא:]../images/Emo199.gif

אני בתאל. מעפולה חח.. אתה לא זקן :) בנכמה אתה? אני בת 14 :p כן אני מניחה שכנראה אני הכי קטנה בפורום. ומאיפה המקור שלך שהם יבואו לעוד סיבוב בארץ?:) וואו, אתה באמת שומע איירון כבר הרבה זמן. אבל אני מכירה מישהו שכבר השיג אותך, אבא שלי. הוא שומע אותם כבר 30 שנה מאז שהם נבראו, כביכול

fireforge

New member
חחחחחח אני בן 26

שומע את איירון מגיל 8 + - היתה שמועה שהם באים :/ חבל שזה כנראה לא נכון אם הם יתפרקו זה יהיה יום עצוב מאוד מאוד תמיד חשבתי עליהם שהם יהיו פה לנצח :/לא כמו כל הלהקות שקמות ומתפרקות

Beautiful Scar

New member
אל תחשוב על זה שהם יתפרקו../images/Emo24.gif

+
ממ, תישאר באמונה שהם יהיו עוד כמה שנים טובות כמו כל השנים:) ואולי באמונה הזאתי תנצח את השמועה המזורגגת :) חח ובאמת איירון הם לא הלהקות שקמות ומתפרקות, ישלהם כוח ואמונה^^ וזה אחד הדברים שאני אוהבת בהם:) ואבא שלי בן 41 D:

Beautiful Scar

New member
לא, למה? ../images/Emo199.gif

אני עירקית מרוקאית ורומניה:) אמא שלי מרוקאית ורומניה. אבא שלי עירקי
וזה מה שיצא %#%%$^%$ חירבוש= אני=)

למעלה