שלום לכולם,אני חדש פה...

Secular

New member
שלום לכולם,אני חדש פה...

אני מאז ומתמיד התנגדתי נחרצות לכפייה דתית מכל סוג שהיא,ואפשר לומר שאני אטאיסט בלשון המעטה,מה שבטוח,הגורם לרב הבעיות המרכזיות בעולם ואויב המרכזי של הדמוקרטיה הוא הפונדמנטליזם הדתי,ובעיקר האיסלאם ובמדינה שלנו, החרדים,כך שאני מאד שמח שנפתחה קהילה של אנשים שפויים שאכפת להם ורוצים לשנות,וההכרה בגיור הרפורמי השבוע היא התחלת הניצחון של השפייות במדינה. ואגב,השכנה שלי היא ראש שינוי ברחובות,ככה שאני מוקף אנשים שרוצים ויכולים לשנות.

אנדרי ז

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

רק תיקון קטן. לידיעתך, קיימת פה עוד קהילה של אנשים שפויים, בפורום חופש.

stan_southpark

New member
עמרי וואלה

לא ידעתי שאתה פה אני רק סיירתי לי ברשימות הפרומים והנה אתה פה איזה יופי(אני מפורום גורדי שחקים דרך אגב)

יו"ר שינוי ברחובות

רציתי לתקן אותך, ראש שינוי ברחובות הוא איש יקר ומאוד נחמד בהוא עו"ד אילן לייבוביץ, ולכן "היא" לא יכולה להיות "שכנה" אלא צריכה להיות שכן...אם כבר... א.ב

Secular

New member
שלום ותודה...

זה מוזר,היא אמרה לי שהיא נפגשה עם טומי לפיד בבית קפה בעיר והוא מינה אותה בתור יו"ר המפלגה ברחובות,טוב מה זה משנה?! אצלנו במשפחה כולם הצביעו רק שינוי,ולדעתי זאת המפלגה היחידה שמייצגת את השפיות בישראל.

ברוך הבא לקלאב "שינוי" ../images/Emo47.gif

נשמח לראותך גם בפורום וגם בפעיליות , אתה מתכוון אולי לויקי המקסימה שהיא יו"ר נוער ברחובות !
פורים שמח !

Secular

New member
תודה,ופורים שמח גם לך ולכולם פה!

לא אני התכוונתי לשכנה שלי שקרואים לה סימונה,והיא אמרה לי שהיא מתפקדת בתור ראש המפלגה בעיר,אבל יכול להיות שהבנתי אותה לא נכון.

למעלה