שלום לכולם אני חדש

מחפש בת זוג לטנטרה מהמרכז.

שלום בנות,אני בחור מאזור המרכז, התנסיתי בטנטרה פעמים בודדות,היה מקסים וסוחף. אני מחפש בת זוג לטנטרה (לא מין). אם מישהי מעוניינת ומעל גיל 20 אשמח אם תיצור קשר: [email protected]

שלום לכולם אני חדש../images/Emo140.gif

לאחר מספר פעמים שעיינתי בפורום,וספרים שקראתי בנושא, והמודעות שיש לאחרונה בנושאי הטנטרה, התחלתי להיכנס לפורום זה במטרה ללמוד את הנושא בעיקר "הטנטרה". ישהו יכול להסביר לי מניסיון האם באמת זה יכול לקחת אותך לעולמות אחרים??? ניסיתי פעם אחת והיה ממש ממש כייף. יש הטוענים שזו הרגשה אלוהית. מישהו יכול לשלוח לי חומר בנושא?

567555

New member
../images/Emo151.gifניסיון אישי../images/Emo45.gif

שלום לכולם !!! אחת הסיבות שאנו לא מצליחים להתמודד עם בעיות היום יום שלנו נובעת מחוסר מודעות והזנחה יום יומית לטיפול בגופנו ונפשנו. בתקופה האחרונה נקלעתי למספר משברים,שגרמו לחולשה גופנית ולדיכאון נפשי אשר החמירו את ההיתמודדות עם המצב הקיים. ואז במחשבה של רגע החלטתי להניח את הבעיות בצד ולטפל בעצמי. בחרתי בטיפול ארומתרפי שכלל שעה של עיסוי עם תמציות שמנים ארומתיים בהתאמה אישית לאחר כל טיפול חל שיפור במצבי הנפשי והגופני ולאחר 3 טיפולים הרגשתי מספיק חזק להיתמודד עם בעיותי. לפרטים נוספים,שילחו אימייל,

Love Is Life

New member
לירון המאושר-הצעה מעשית...

ברוך בואך.
באשר לפנייתך לבנות זוג. לעניות דעתי, הדרך הטובה ביותר להכיר בנות זוג באותו ראש כמו שלך, זה להצטרף לסדנאות טנטרה שמיועדות גם לבודדים. מנסיוני, בסיום סדנאות כאלה אין כמעט מי שיוצא הביתה בגפו... המחזה של זוגות חבוקים פורשים בשקט לביתם, לאחר שאך זה הכירו, הוא ממש מלבב ומרגש... ב-ה-צ-ל-ח-ה!!! LIL נ.ב. בתקופת החגים יש שפע סדנאות, כולל ארועים המוניים, כפסטיבל בראשית. כנס לעמוד הטנטרה ב-www.tantra.co.il, ותקבל את מירב האינפורמציה.

למעלה