שלום לכולם! אני חדש...

My Immortal1

New member
שלום לכולם! אני חדש...

אני רותם,בן 15 עוד חודשיים (25.12) מי-ם... מממ ההורים שלי גרושים מאז שהייתי בן שנה וחצי,ומאז אני חי עם אמא כבן יחיד... בשנה האחרונה היא הכירה מישהו,אחרי מערכות יחסים די רבות...היא נכנסה להריון,וכך יוצא שאני מצפה לאח שיגיע בעוד חודש... היחסים ביני ובין חבר שלה הם ממש לא טובים,על גבול המזעזעים אפשר לומר (אחרי שספגתי קללות והעלבות ממנו,והיא פשוט לא התייחסה...)... בנוסף לכל,אני גם הומוסקסואל מחוץ לארון (אמא שלי וחבר שלה יודעים,אבא שלי לא...)... ואני בקשר עם אבא שלי,אבל לא רציף...אני רואה אותו בערך פעם בחודשיים... אז מקווה להשתלב...

My Immortal1

New member
אה כן ו...

בעקבות הגילוי על ההומוסקסואליות שלי אמא שלי ניתקה לי את האינטרנט בבית,ככה שאם אין תגובה יותר מאוחר,או תוך כמה ימים...פשוט כי אין לי איך...

bluehorizon

New member
ולמה היא מצפה?

שבלי אינטרנט בבית תתחיל לאהוב בחורות? כמה משונה... אני יכולה רק לתרום את שני הגרוש שלי. יש לי חבר טוב הומוסקסואל. יצא מהארון בגיל עשרים וקצת. היה זעזוע עמוק בבית, אי נעימות מאד גדולה, כעסים וויכוחים. כרגיל, אתה יודע. היום הוא בן קצת מעל שלושים, יש לו בנזוג כבר יותר מ-6 שנים. ההורים שלו מעדיפים את הבנזוג שלו על פני אישתו של האח הסרייט, מזמינים אותו לנסיעות לחו"ל והוא נואם (בן הזוג, זאת אומרת) במסיבת יום ההולדת של הסבתא שלו (של החבר שלי), שמציגה אותו בפני חברות שלה כ"תכירו, זה החבר של __"). ההורים גם מוכנים לשלם את מלוא הסכום (50 אלף דולר זה עולה) לעזור להם לעשות ילד עם surrogate mother בחו"ל. במהלך השנים הם הבינו שזה שאתה הומו לא עושה אותך פחות נחמד, פחות מוצלח או פחות בנאדם. הנה לך סיפור אופטימי על הבוקר.

moonie1

New member
מצב קשה

במיוחד שאימך בהריון מחברה... אני לא חושבת שאתה צריך לשתוק לקללות שלו. אם אמא לא עושה דבר בנידון, דבר איתו ותבהיר לו שזה לא דבר שאתה עומד לקבל. כל הכבוד על האומץ לחשוף בפני רוב המשפחה על היותך הומוסקסואל, זו התמודדות לא פשוטה, אני מניחה כך לאור התגובה של אמא שלך... אין לי זמן כרגע להרחיב בתשובה יותר, אך אני שולחת בינתיים חיבוק חם
ערב מעולה

סמדר48

New member
לרותם, ולכל שאר ילדי הפורום הזה

שלום רותם, אני רואה שיש לך מקרה די לא נעים, זה נכון שבאמת לך ולחבר של אמא שלך יש מערכת יחסים כל כך לא טובה?! כשקארתי את מה שרשמת ריחמתי עליך... זה בטח נורא לא נעים... גם אני רציתי לספר קצת על עצמי: שמי מור, אני בת 11 עוד 4 חודשים, הורי פרודים, הם אמורים עוד מעט להתגרש, הם החליטו זאת לפני שנה לפחות (וככל שהגיל גבוהה יותר מקבלים את זה קשה יותר). אבא שלי עדיין ממשיך לבוא לבית שלנו (שלי, של אחותי ושל אמא שלי), אמא שלי ממש מתרגזת מזה... במקום למצוא בית, הוא לוקח אותו בכל יום שלו איתנו לסבא וסבתא, זה כבר די משעמם. נראה כאילו הוא לא טורח אפילו למצוא בית, לי, אישית, זה כבר נורא מציק. נ.ב. גם אני חדשה בפורום.

ברוכים הבאים רותם ומור

אתם מוזמנים לעדכן את ימי ההולדת שלכם ב"לוח האורעים", וגם יתר חברי הפורום מוזמנים לעדכן.

למעלה