שלום לכולם!! אני חושבת שעשיתן לי את

shirshusha

New member
שלום לכולם!! אני חושבת שעשיתן לי את

היום. בשבועיים האחרונים ראיתי תיקים מלובדים ושכמיה שהעלתה אירית דולמן מהפורום השכן. שפשוט דגדגה לי באצבעות. אני מתה ללמוד ליבוד. הבנתי שהיא מומחית לעניין אך אין באפשרותי לממן סדנא אצלה. בקיצור כשנכנסתי וראיתי שיש פורום ליבוד פשוט יצאתי מגדרי. איך אפשר ללמוד ליבוד? האם עשיתן סדנא? לימוד עצמי? אולי אתן יכולות לכוון אותי קצת? האם יש מפגש שאולי אפשר להצטרף וללמוד בתשלום כמובן??? מקווה שאוכל להצטרף אליכן. אני

goldfish11

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה!

קצת תשובות: חלקנו עשו סדנא, אחרות למדו לבד. אנחנו לומדות בעיקר האחת מהשניה תוך ניסוי, טעיה ותהיה
. הפורום עוד צעיר ואנחנו עורכות מפגשים לליבוד משותף. כדאי שתדפדפי לאחור ותוכלי להתרשם וגם לנסות ללמוד לבד. כולן פה עדיין בשלבי לימוד והיכרות עם החומר אבל לכל שאלה ספציפית נשמח לענות אם נוכל.

smady a

New member
../images/Emo24.gif ברוכה החדשה.וגולד פיש

ענתה לך יופי של תשובה. כאן המקום ללמידה משותפת. כאן המקום לעשייה משותפת. נשמח ללמד ולייעץ ממה שידוע לנו.

שלום טל וברוכה הבאה

את מוזמנת להשאר בסביבה, ולהצטרף למפגשים. אגב, המפגשים בפורום הינם על בסיס התנדבותי, ללא תשלום (למעט תשורה סמלית למארחת). בהצלחה

אור224

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני רואה שהבנות ענו לך , לשאלות. את מוזמנת להישאר איתנו , להיות פעילה ולעקוב אחרי הפרסומים ,שעולים לגבי המפגשים. שוב, ברוכה הבאה.

shirshusha

New member
סיהמ יקירתי מה נשמע?

כבר מזמן לא השתמענו - די באשמתי אני מודה. די עזבתי את סריגת התכשיטים ועכשיו אני בעיקר בפימו ובענייני שוקולד ... אבל נדבקתי בחיידק הליבוד ונראה לי שאעשה סדנא מתישהו כשאוכל.

Sימה

New member
היי--תישארי כאן--מתוכננות לנו בקרוב

סדנאות. הישתדלי להיות פעילה, ובניתיים איספי אתרים מתוך הפורום הזה . יש המון חומרים ועבודות שהוצגו כאן במשך הזמן. ב ה צ ל ח ה להתראות Sימה

למעלה