שלום לכולם, אני חייב להגיד לכם את דעתי

האח85

New member
שלום לכולם, אני חייב להגיד לכם את דעתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שלום, אני צופה הדוק ב"אח הגדול" (כמובן בעיקר בשידורים בערוץ 20) , ואני קורא כאן הרבה בפורום, חשוב לי מאוד להגיד את דעתי על שפרה וצבר, נתחיל עם צבר: 1.הבן אדם צבוע ברמות- זה התחיל מהריב עם אשר על רבין. צבר כל הזמן אמר לאשר שהוא(אשר) צריך להיות בן אדם פתוח, ולהיות פלורליסטי,לקבל דעות אחרות, ולא לשפוט אנשים סתם(כמו עם לאון למשל). עד הריב של רבין, צבר ואשר היו החברים הכי טובים, ברגע שצבר שמע דעה מנוגדת מהדעה שלו (על כך שיכול להיות שרבין לא נרצח ע"י יגאל עמיר), פתאום צבר התחיל להגיד לו "זה מפריע לחברות שלנו, הולכת להיות ביני ובינך בעיה אם זאת הדעה שלך" - אשר סה"כ הבעיה דעה, בצורה יפה ומנומסת, ודעה שיכולה להיות הגיונית, אבל מה, ברגע שאדון צבר שמע את דעה מנוגדת משלו, הוא העמיד את אשר להדחה, והתרחק ממנו (שזה נוגד את כל הגישה הפלצנית שלו של לקבל דעות שונות- ושהוא לא מבין למה דתיים לא אוהבים הומואים) 2. ראיתי אתמול את השיחה של צבר שפרה ולאון על אשר, ובאותו רגע רציתי להכנס לבית האח הגדול, רק בשביל להעיר את לאון. ברגע שצבר התעסק בשיחה, הוא אמר ללאון "בזה שאתה הומו אין שום דבר רע, זה בסדר גמור", אבל צבר (בניגוד לשי, שאגב גם אותו אני לא אוהב, אבל בקטע עם לאון הוא בסדר גמור), מפחד ממגע עם לאון, לא נותן לו לגעת בו, ואם לאון טיפה יתקרב אליו, הוא יתחיל לשאוג עליו (אם לאון כל כך בסדר, ואין לך בעיה עם הומואים, למה הקשר שלך עם לאון הוא טוב מאוד, אבל אם לאון ייגע בך, אפילו בצורה חברית, אתה תסלוד ממנו?) עוד דבר שצרם לי, שצבר, הסכסכן והיפה נפש אמר שמאוד הפריע לו שאשר אמר שהוא לא רוצה שהילד שלו ייצא כמו לאון. עכשיו, אני לא הומו, ובאמת שאין לי שום דבר נגד הומואים, אבל תודו, במציאות, קשה להיות הומו, החיים שלך קשים, מסתכלים עליך אחרת, עבודה, ביה"ס, צבא, החברה עושה להומואים חיים לא קלים, אז אני בטוח שאשר, לא רוצה שלבן שלו יהיו הרבה מכשולים. אני בטוח שגם צבר לא היה רוצה שהבן שלו יהיה הומו, וגם אם הוא לא יודה בכך, הוא בטוח חושב ככה, איזה אבא רוצה שלבן שלו יהיו חיים שיכולים להיות חיים קשים? בגלל זה צבר הוא ממש ממש צבוע, וזה ממש לא יפה איך שהוא מלכלך על אשר. שפרה היא במילה אחת פלצנית, והיא ממש מעצבנת אותי, רק כשאשר הלך יש לה את האומץ לפתוח עליו את הפה, למה היא לא אמרה לו את זה כשהוא היה בוילה? הרי חשבתי שהיא בעד לדבר וללבן עניינים. לכל חברי הפורום שחושבים שהיא כזאת אינטילגנטית, ושעינב היא סתם פרחה/ערסית, אז רק שתדעו שהשיחה אתמול הוכיחה שהיא (שפרה) לא פחות פרחה, עם פה כזה מלוכלך על אשר(שיילך להזדיין). כולם כאן, חייבים להבין משהו, כ-ל הדיירים לא אמיתייים, כל אחד שם עליו מסכה מסויימת (כי זה משחק, וזה משודר לכל הארץ, אנשים מחשבים את ההתנהגות שלהם) אני באופן אישי מעדיף את השחקנים שלא משחקים אותה יפי נפש כמו שפרה, צבר ושי שאומרים "שרק הטובים יישארו/ באמת שלא אכפת לי אם מצביעים לי" כאילו פאקקקקקק, מה אתם משחקים אותה, אתם עזבתם עבודה, משפחה וחברים לא בשביל לזכות במליון????? אני מת ששי, שפרה,צבר ורנין יטוסוווווווווווווו מהר. אני מעריך את הבובלילים, איתי וונסה שלא משחקים אותה יפי נפש. ועוד סיבה ששפרה צבועה זה כי היא לכלכה לפני כמה ימים עם רנין על איתי שהוא סמרטוט, ואתמול בשיחה איתו היא התחילה עם כל ההתפלצנות שלה שזה רק בגלל הכלים. אני חושב שהקליקה של שי נטפלת לאיתי רק בגלל שהוא מטרה נוחה להדחה, הם סתם מחפשים על מה לריב איתו, אני ממש אוהב את איתי, הוא בחור טוב, אני באמת מקווה שהקהל לא ייתן לו לעוף בקרוב. אשמח לקבל תגובות

hilka

New member
היי האח

גם אני כמוך פרסמתי את דעותי, ( ראה מטה ) ושים לב שהן ממש דומות לשלך. כולם נכנסו כדי לחוות חוויה מגניבה ואולי לזכות במליון. זה נכון, כמעט כולם צבועים, כמעט כולם מדברים אחד על השני מאחורי הגב, ולא תמיד אומרים גם בפנים. זה בגלל שזהו טבע האדם, יש כאלה שמצליחים להלחם בזה יותר ויש כאלו שלא. הרעיון הזה של להוקיע את מי שלא מדבר בפנים הוא פשוט ילדותי. למשל צבר שקרא לאשר בן אדם קטן. מה אתה יורד לפסים כאלו ? יש לך מושג מה הבן אדם עשה בחיים שלו ? נו באמת. אם באמת היית רוצה להבין אז היית יושב לשיחה עם אשר. ועוד הבן אדם רוצה לבקש ממך סליחה , אז מה הקטע להשפיל אותו לפני כולם ? "לא נעשה את השיחה לבד בחוץ", אבל לפני שניה רצית לעשות את השיחה לפני כולם. לא ? לגבי איתי, אני לא כל כך בטוחה. אותי מעניין מה הוא עבר בחיים שגרם לו להיות כזה פיפל פליזר . אבל חוץ מזה מי שמסתכל מבחוץ רואה שיש קבוצה של אנשים שפשוט הופכים את הוילה לגן ילדים .

Jones

New member
כשצבר קרא לאשר "בן אדם קטן" ממש סלדתי מהראשון

זה היה כל כך נמוך מצידו של העו"ד האינטילגנט והמוקפד (בשקל וחצי).

צבר למד משפטים באונברסיטה או במכללה?

איפה צבר למד משפטים באונברסיטה או במכללה. מה שבטוח אחרי התוכנית יהיה לו ים של אשרים לקחות.

האח85

New member
מסכים עם מה שכתבת על הדמויות

לגבי איתי, הוא מאוד מזכיר לי את עצמי, אני גם בן אדם שלא יכול לשבת בשקט, אני חייב לעשות משהו. אני חושב שאם הייתי בוילה, גם אני הייתי מנקה כל הזמן, מהסיבה הפשוטה שאין מה לעשות... אני יודע שזה הולך להשמע פלצני, אבל אני גם פיפל פליזר , כמו איתי, אולי זה מנקודת מבט נאיבית, אבל כמוהו, גם אני אוהב לתת מעצמי ולעזור, זה עניין של אופי, חינוך מהבית, אני לא בטוח שהוא עבר משהו מיוחד.... לגבי רנין- אתמול בתוכנית ראיתי את הקטע שעינב אומרת לה שאין מצב שהיא הצביעה לה(לעינב) כי היא כל היום מחבקת את עינב ומנשקת אותה. אחרי שעינב כמה ורנין נשארה לשבת על הבר, היה לה מבט מוזר כזה, מבט של bitch שחושבת "מה אני יעשה עכשיו, אני לא רוצה לצאת צבועה", ואז היא הלכה לחדר האח הגדול. היא יצאה ממש מפגרת בערב ראש השנה כשהיא התחילה להגיד על ונסה שונסה לכלכה עליה בגלל שהיא ערביה ואני שמח שהראו את זה בתוכנית המרכזית. אפילו לאון שאל את יוסי אם הוא חושב שהיא אמיתית..

Jones

New member
זה נראה כאילו דעת הקהל הולכת ומתחדדת

כלפי שפרה, צבר ושי (ורנין כנספחת לא מעניינת שתודח מיד כאשר תעלה על הגריל) הדברים שכתבת כאן דומים מאוד למה ש-hilka, שפרסמה הודעה כאן בפורום 10 דקות לפניך כתבה... כל דבר שנאמר על ידי השלושה (או הארבעה, לצורך העיניין) צריך להעלות בצופה חשד - הדברים שנאמרים על-ידיהם תמיד מחושבים. ניתן לראות את זה בעיקר לפי דרך ההתנסחות של האנשים: צבר ושפרה לעולם יתנסחו בצורה גבוהה (ולא בהירה בעליל, עם סתירות פנימיות רבות); עינב או ונסה מתנסחות בצורה אמיתית, לא חושבות הרבה, אומרות בדיוק מה שהן חושבות - ועל כן אני מעריך אותן. כמו כן, אני מאוד אוהב את דרך המשחק של יוסי - הוא קצת שחקן, יודע בדיוק מה קורה בוילה ומי-נגד-מי. בכל פעם שהוא עולה לגריל (וגם כאשר ארז טל מכריז שהוא נשאר בוילה) הוא נהנה לשחק עם הדיירים (בייחוד עם שצ"ש שמתים שיעוף) ולהיות הכי רגוע ומצחיק.

hilka

New member
נכון

כי שפרה משעממת, צבר צדקן ושי פשוט ארס. ועוד משהו , מה שמאוד מציק לי זה החוסר כבוד בין אדם לחברו. מדובר בשלושה אנשים שכל הזמן תוקפים את האחרים ( גם אם זה נעשה באלגנטיות זה עדיין פוגע ) . איך אומר השיר ? כולם מדברים על שלום, אף אחד לא מדבר על צדק. אני בשכבת גיל של שפרה, בת 28 ואמא לתינוקת מדהימה בת כמעט בת שנה. אחרי כל מה שעברתי בחיים ( שזה לא המון , אבל לא מעט ) יש משהו שלמדתי ואני תמיד שוקדת עליו - לנסות לקבל את האחר כמה שאפשר, וגם אם זה לא הולך, תמיד לכבד. מפריע לי שהם לא עושים זאת, אבל מצטדקים כאילו כן. איך ששי דיבר אז אל נעמה? הוא צריך להתבייש. יש לה שני ילדים, אני לא יודעת בדיוק מה הלך שם, אבל גם אם אתה לא אוהב את ההתנהלות שלה, תן לה קצת כבוד. אפשר להגיד לבן אדם מה אתה חושב עליו בלי לרדת נמוך. וסליחה, האלימות שהוא הפגין באיך שהוא זרק על ליאון את הכריות, איך זה לא מדליק לאנשים נורה אדומה ? זה שהם לא מוקיעים אותו עושה את זה בסדר. אם מישהו משלושתם יקח את המשחק אני ממש אתאכזב.

shlomitgueta

New member
בדיוק כך אפילו אני

שאהבתי את שפרה וצבר עכשיו אוהבת את עינב ויוסי

Yaki J

New member
שפרע זה אפקט מצטבר, למרות שרוב הטינה כלפיה

מגיע מאנשים שצתופים בפידים ופחות מצופי ערוץ 2, שם היא בלתי מורגשת. שפרה היא אדם נעדר אינטלגנציה רגשית והאפקט המצטבר של פעולותיה מכריע את הכף נגדה- זה התחיל במפגן השנאה כלפי נעמה שאפילו לא אפשר לגאוותנות שלה לבוא ולהפרד, המשיך בדווקא המכעיס שעשתה לאשר, בשיחה המבישה שלה עם ליאון אתמול (שקינחה ב"שילך להזדיין" על אשר) וניפוח השכל לאיתי (השיחה הכי פאסיבית אגרסיבית בעולם). לשפרה אין ביקורת עצמית והקהל בבית לא אוהב את זה. השבוע היא תהיה מועמדת להדחה ונוכל לשלוח אותה בחזרה לצינורות הלא מחוממים שלה.

האח85

New member
אני חייב לציין שכשהדיחו את מיקי אני מאוד

שמחתי, אבל בדיעבד, חבל שזה קרה, כי היא לפחות לא מתחסדת כמו כל השאר, ולא מנסה לשחק אותה יפת נפש. הבעיה של כל הדיירים, שאחרי תקרית דן מנו בהשרדות, כל אחד רוצה לצאת כביכול ה"ישראלי היפה", ודן מנו צדיק אמיתי לידם. אני ממש מקווה שהדיירים החדשים שיכנסו, יכנסו באמא של הקליקה של הקבוצה של שי. דרך אגב, אתמול שפרה אמרה לצבר וליאון שהיא שמעה דרך הרמקולים שמכניסים דייר חדש!

24 שעות 1

New member
ניתוח נכון של המצב רק הם יעלו להדחה את ה-4

הם ידאגו לעלות להדחה את הרביעיה החדשה ונסה איתי יוסי ועינב הם מפחדים מ ה-4 האלו ולכן זאת הרביעיה החדשה ששי ידאג להפיץ בבית

האח85

New member
נכון אבל אל תשכחו את הכח של ה-4

אתמול בלילה איתי, ונסה ועינב דיברו בחדר, ועינב דיברה על זה שכולם מתארגנים בקבוצות, ושנטפלו אליה ואל אשר כי הם דיברו במפורש... כל שאר דיירי הבית עושים סימנים ביום של ההדחה, שללא מספיק ראיות כדי להעניש אותם. אני חושב שבשיחה הזאת, היא בעצם רמזה לונסה ואיתי על איך הם צריכים לפעול בשבת. בכל מקרה, כפי שזה נראה עכשיו שפרה וצבר על הגריל....

galacticat

New member
אכן , ונסה ואיתי מתבובלילים...

ובעיקר איתי שנמצא עם יוסי כל היום (יוסי אפילו כיבד אותו בסיגריה ואמר לו שהוא יכול לבוא אליו ולקבל סיגריה מתי שהוא רוצה) ,נראה שאימץ את עצתם של הבובלילים לא לשטוף כלים ולהסתלבט ,ולא את עצתו של צבר להמשיך להתנהג כרגיל . להתבובלילות כידוע יש מחיר ,ואני מקווה עבור ונסה ואיתי שהוא יסתכם בכפייה דתית של הרבנית הצדקת עינב . כי איך להגיד את זה ? איתי מפעיל אצלי את שריר החמלה (שמשום מה לא שמור אצלי עבור רוב שאר דיירי הבית) הפליזריות והכניעות שלו צובטות לי את הלב אולי מכיוון שבאופן מוזר הוא מזכיר לי את אחד הכלבים של משפחתי - כלב נטוש שנאסף מהרחוב ,וכבר שנים אנו מנסים לשקם את בטחונו העצמי ללא הועיל - הכלב תמיד כנוע -הן בפני כלבים אחרים והן בפני אנשים . יש בו את הדריכות והקופצניות שיש באיתי , והוא תמיד נכון לרצות את כולם . כדי שהפורום לא יתהפך עלי ויטיס אותי לפורום כלבים ,אחזור לעניינינו - איתי כבר ספג כל השפלה אפשרית בבית הזה (נכון ,חלק גדול מההשפלות הוא הביא על עצמו) ואני תקווה שהוא לא יהיה הלחם הלבן בתוך הסנדוויץ' הבובלילי ברוטב ונסה . מעולם לא סימסתי לשום תוכנית טלויזיה ,אבל אם איתי על הגריל - אני שולחת ,לפחות אחד סימלי .

bibaso

New member
אבל אין מספיק אנשים בבית

יש לו כרגע מעט חיילים - כל הבית זה 4 + 4 + ליאון והאמת - צבר כבר עלה על שי, אבל גם בלי זה אין לשי מספיק אנשים לגייס כדי להביא לגריל את כל הרביעיה. נראה לי שהדבר היחיד שנשאר לשי לעשות בבית זה רק לנסות לדאוג שתמיד יעלה להדחה מישהו שהוא מעריך שהצופים ידיחו לפניו, כדי שישאר כמה שיותר זמן.

24 שעות 1

New member
לא כך אני רואה את זה

לא ראיתי והבנתי שצבר עלה על שי לגביו... גם בשבוע שעבר שאשר ועינב אמרו לו תזהר ממנו וזה נכון שהוא הדליק אותם עליו ושיתף איתם פעולה והתעלף מצחוק ואפילו אמר הם עושים בכוונה (צבר ושפרה) עדין שי צבר ורנין בקליקה אחת לראיה - אנחנו נספר כל דבר אחד לשני ואפילו משהו שנראה מאוד שטותי . הוא מעדיף להאמין לשי הנחש ואפילו התרחק משפרה החיילת שלו לפני ההדחה האחרונה לכן ספרי לי איפה הוא עלה עליו אשמח מאוד הלואי הלואי וכן

bibaso

New member
קודם כל היתה לו שיחה בסוכה עם אשר

ביום של ההדחה, שגרמה לו לחשוב על העניין שוב, (אשר תאר את זה יפה, בלי שמות אבל בצורה משכנעת מאד). מאז ראיתי את צבר די מתעלם משי. אח"כ בשיחה עם איתי הוא אמר לו (כשדברו על "אנשים" שתופרים חליפות ומסכסכים) שהיה צריך לחשוב שאם מישהו כזה עושה דברים כאלה איתו - סביר שהוא יעשה את אותו הדבר עליו, וכך כשהגדיר את ההתחמקות של שי מאיתי כ-"תבוא בים שבת ונתפור לך חליפה" - אני התרשמתי שהפעם הוא קלט ששי כן היה זה שסכסך (רק מקווה שלא ילך להתייעץ שוב עם רנין ויתהפך שוב).

24 שעות 1

New member
רנין כבר תגיע אליו - בשליחותו של שי

קראי את ההודעה שלי בנושא רנין מבצעת את האיחוד לפי דרישתו של שי הבעיה שהוא מחשיב את רנין לשה תמים וישר ואולי אפילו מאוד נאיבית ואמיתית בקיצור ישרה עד גועל

למעלה