שלום לכולם. אני טס לאול' ואשמח לקבל טיפים

ייא13

New member
שלום לכולם. אני טס לאול' ואשמח לקבל טיפים

מכאלה שכבר היו באירועים מהסוג הזה.

אני טס ב31 והולך לישון אצל מכר משפחתי. אני טס עם חבר שלי לשם ורק בגלל הלינה בחינם החלטנו לטוס.
הטיסה עלתה לנו 2600 ש'ח ואמרנו על הדרך נטייל שבוע בלונדון...המטרה שלי היא לראות לפחות 3-4 תחרויות של ישראלים...

דיברתי עם אסתא הגנבים ואין מצ שאני רוכש מהם משהו בארץ..הם אמרו לי שיהיה להם שם בוטקה באזור ושהם ימכור כרטיסים שישארו להם במחיר עלות.
מיד כשאנחת אלך לשם ואראה מה נשאר לעשות. מישהו יודע איפה הם ישבו בדיוק ? באיזה רחוב? איזה תחנת מטרו קרובה למתחם שלהם?

עם כמה פאונדים אתם ממליצים לי לבוא לבזבוזים במזומן אם המטרה שלי היא אריק זאבי, שלזינגר, שטילוב , כדורגל, כדורסל, דנולד סנספורד...
אני לא מתכוון להוציא כסף על קניות ולא כלום...רק נסיעות , מזון ואירועים.

אני מאד רוצה ללכת לרבע גמר הכדורגל בוומבלי אבל אין כרטיסים באתר הרשמי של לונדון משום מה..ספסרים בחוץ ימכרו?

אז כמה כסף לקחת?

והאם יש עוד המלצות אולי?

תודרבה!!

nitsansh

New member
תביא הרבה...

כרטיסים לאירועי גמר מתחילים מ-50 פאונד במקומות הכי גרועים...
מאיסתא לא תשיג כרטיסים לתחרויות של ישראלים, הם אזלו מזמן...

לידיעת המעוניינים:
המשרד של איסתא בלונדון יהיה במלון PARK PLAZA WESTMINSTER BRIDGE, בגדה הדרומית ליד גשר ווסטמיסטר (תחנת טיוב: WATERLOO). פתוח החל מ-27 ביולי מ-9 עד 19....

ייא13

New member
דוקא באתר שלהם עדין אפשר לרכוש חבילות

לא יודע איפה קראת שהכל אזל לתחרות הישראלים

תודה על מידע המיקום שלהם , זה יעזור לי בטוח

לגבי מיקום ישיבה לא קריטי לי כל עוד אני בפנים, נסתדר שם כבר. העיקר להיכנס בהתחלה....
אז כמה כסף אתה ממליץ לקחת כולל הכל לדעתך?

BentzWatchJudo

New member
ניצן נראה לי שאתה טועה

אני יודע בוודאות על מישהו שקנה מאיסתא בשבועיים האחרונים כרטיסים לימים של שלזינגר וזאבי, היה לו משא ומתן מתיש איתם והוא מגדיר את החוויה שהוא עבר מולם כלא נעימה אבל טוען שבסוף הוא קיבל מה שהוא רצה מראש ובמחיר שמתקבל על הדעת.
(אל תבקשו פרטים נוספים כי אין לי עוד פרטים).

ייא13

New member
אשמח אם תוכל בבקשה לברר עוד פרטים

על המקרה של הבחור שרב עם אסתא..
למען האמת לא ממש נאבקתי איתם ודי ויתרתי ברגע שהם אמרו לי תמחירים...
מה המייל או הפייס של החבר שלך? אשמח לטיפים ממנו איך להוציא כרטיסים לישראלים במחירים ראויים ולא שחיטה
תודה רבה אחי

BentzWatchJudo

New member
מצטער, אין לי פרטים נוספים. אבל קבל פיצוי

כמו שכתבתי מראש אין לי פרטים נוספים, מצטער (לא מדובר על חבר שלי).
הפיצוי לינק לכתבה מהיום במאקו:
http://www.mako.co.il/travel-world/...31006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1427249755
בכתבה נטען שעדיין יש כרטיסים לימים של אליס ואריק ויש שם עוד טיפים כמו לינק לרשימת אתרים שמציעים כרטיסים אבל כדאי להיזהר מהם.

ייא13

New member
תודה על המאמץ,אקווה ליפול על איזה סיני שם...

אסע לשם ב31/7 , אקווה ליפול על סיני שימכור כרטיסים לזלדינגר להכרעה אם היא תעלה בכלל...
אסע לאיסתא ואחפש שם כרטיסים במחירי עלות

כמה כסף לקחת לבזבוזים אתה ממליץ?
תודה

שאלה על הג'ודו

שאלתי כבר אבל לא בטוח שהבנתי את התשובה. לי יש כרטיס לסשן ערב. שאלתי מה הגו'דוקא שלנו צריך לעשות בבוקר כדי שאני אראה אותו בערב. אמרו לי שהוא צריך להגיע לרבע הגמר. חשבתי שזה משום שהרבע מתקיים בערב אבל עכשיו אני מבין שהרבע מתקיים בבוקר. האם מי שמפסיד ברבע עף או שמי שמפסיד ברבע מתמודד מול מפסיד אחר מהרבע ואחר כך מול אחד המפסידים מהחצי על מדליה? (וכל הקרבות הללו נערכים בסשן של הערב?)

nitsansh

New member
המפסידים ברבע הגמר משתתפים בקרבות ניחומים

ישנם 2 קרבות ניחומים. המנצחים בהם מתמודדים בקרבות על מדליות הארד.

BentzWatchJudo

New member
ניצן מדייק. אני אנסה לפרט קצת יותר

קרבות רבע הגמר זה הקרבות האחרונים של הבוקר.
כל העולים לרבע הגמר ממשיכים לקרבות בערב, המנצחים לחצי הגמר והמפסדים לקרבות הניחומים כאשר בית A מצטלב עם בית B ובית C מצטלב עם בית D גם בחצאי הגמר וגם בקרבות הניחומים. השאר כמו שניצן הסביר.

ייא13

New member
פיי אני הולך להגיע בשעה 12 בצהריים לצפון מערב

לונדון ביום של ה31/7...
איך אגלה אם שלזינגר עלתה לקרבות אחהצ או לא?
אתם יודעים אם יש שם רשת WIFI חינם באזור הפארק?
וכמה כסף לבזבוזים לקחת??
+1

nitsansh

New member
איזה פארק??

תחרויות הג'ודו הן במרכז התערוכות EXCEL שנמצא במזרח לונדון.

ייא13

New member
אני יודע,התכוונתי בכלליות אם יש WIFI ברחובות

כי איך אדע מה עשתה אליס? אני לא ארצה לנסוע במיוחד מהבית לגודו ואז לגלות שהיא בכלל לא עלתה להכרעות...

nitsansh

New member
כשתדע זה עלול להיות מאוחר מדי...

צריכים להיות 49 קרבות עד רבע הגמר. עד הם יסתיימו יכול להיות שיהיה מאוחר מדי להספיק להגיע לאקסל לפני שיתחילו קרבות הניחומים.

nitsansh

New member
בעצם תוכל לדעת אחרי שמינית הגמר...

בדרך כלל הנשים מתחרות לפני הגברים, אז מדובר על 26 עד 33 קרבות...

ייא13

New member
האם בשעה 11.30 שעון לונדון כבר אוכל לדעת אם

היא עלתה לקרבות הצהריים?
ומתי יודעים באיזה שעה נגיד הקרב שלה על הארד או הקרב בחצי גמר?

אגב, גם קרבות רבע הגמר נערכים משעה 2 והלאה? איך אפשר לדעת את השעות של אליס החל מהשלבים המאוחרים?
+1

nitsansh

New member
אי אפשר לדעת שעות מדויקות

תוכנית הבוקר מתחילה ב-9.30 וכוללת את השלבים המוקדמים עד (כולל) רבע גמר.
תוכנית אחה"צ מתחילה ב-14.00 וכוללת את השלבים הבאים: קרבות ניחומים (2), חצי גמר (2), קרבות על מדלית ארד (2), גמר (1).
משך הקרבות בג'ודו יכול לנוע משניות בודדות ועד כ-10 דקות. הקרב הבא מתחיל מיד אחרי שנגמר הגמר הקודם.לכן אי אפשר לדעת מתי יתקיים קרב מסויים.
ב-1 באוגוסט יתקיימו תחרויות משקל 63 ק"ג נשים ו-81 ק"ג גברים. בנשים יש 24 משתתפו ובגברים 33.
סדר השלבים אמור להיות כזה: סיבוב מוקדם גברים (קרב 1), סיבוב 1 נשים (8 קרבות), סיבוב 1 גברים (16 קרבות), שמינית גמר נשים (8), שמינית גמר גברים (8), רבע גמר נשים (4), רבע גמר נשים (4).
יהיו כנראה 2 מזרונים, כך שבכל אחד יהיו כמחצית הקרבות.

ייא13

New member
אני מדבר על ה31 ליולי אחי ולא 1/8

אליס היא 63 קג מתחרה לא?

אז לפי החישוב שלך לקחתי שהיא תשחק בחצי גמר נגיד באזור שעה 2 - אכן? ריאלי החישוב שלי?

תודה על המאמץ

למעלה