שלום לכולם, אני יודע שתבינו.

tjfalkor

New member
שלום לכולם, אני יודע שתבינו.

שלום, האמת חיפשתי פורום בנושא ונתקלתי בזה. שמי עמית ואני בן 22. אז ככה.... אני לא יודע למה, איך ומתי בדיוק אבל אתמול בלילה יצאתי מהמטריקס. לא רק זה גם קיבלתי הבנה עצומה בבום אחד. אני לא אספר עדיין מה היו הגורמים לעניין והאמת זה כבר תהליך שנמשך כמה חודשים אבל אתמול קרה דבר שלא קרה לי בחיים. כשנשכבתי לישון ועצמתי את העיינים שלי ראיתי פתאום דמות שנראית כמוני, כלומר ראיתי את עצמי. הוא אמר לי, כלומר אני אמרתי , אמממ....בקיצור הדמות אומרה לי שהיא אני ושהגעתי למקום שלא הרבה מגיעים. מיד הבנתי שמדובר באני הגבוה שלי אבל אחרי כמה שניות התחילה לי סחרחורת מטורפת וכל התמונות בראש התחילו להסתובב. פתאום נתקפתי פניקה והרגשתי שאני מאבד את השפיות שלי. במשך 3 שעות ניסיתי להסיח את דעתי ולהרגע אבל זה היה קשה מאוד, היו לי התקפי פרנויות וחרדה ובחיים שלי לא היה לי דבר כזה. הפחד הכי גדול שלי היה זה שאני יקום בבוקר וזה לא יעבור. בבוקר זה לא נעלם לגמרי אבל עכשיו אני כבר יותר רגוע. החיים שלי השתנו לתמיד! אני מבין דברים עכשיו! אני מרגיש שאני חי במימד אחר, הכל נראה שונה. אני מבין דברים על החברה שלנו ואיך צריכים להיות דברים. הייתי חייב לשתף מישהו. תודה.

miss mcmillan

New member
כתמיד, לא משהו מיוחד.

ולא שאני לא מבינה אותך. מבינה
רק שאין לי הערות מיוחדות.

יש לי כמה דברים לומר לך

מה שלומך? ברוך הבא למועדון העושים ולא רק מדברים. אני שולחת לך מסר לתא האישי שלך, נדבר שם.

EMM1

New member
אז בפעם הבאה שבאים לחפש אצלך חשיש

אתה תעשה כאילו "there is no hashish"?

tjfalkor

New member
מה הקשר חשיש?...

אני מתחיל להבין הרוח של הדברים פה, בכל אופן תודה על ההקשבה.

slallum

New member
תסתכל על כל ההודעות

חלק רוצים שתשתף אותם, וגם אני. גם אני בנתיים נוטה ללא להאמין, אבל אני לא אשפוט עד הסוף לפני שתסביר את כל הסיפור.

miss mcmillan

New member
לא צריכים להיפגע.

כבר אמרנו שאנחנו רוצים להבין על מה אתה מדבר.

למעלה