שלום לכולם אני יצרן קלפים שאלה

שלום לכולם אני יצרן קלפים שאלה

שלום לכולם, אני יצרן קלפים לא משנה שם המותג כרגע רציתי לשאול אותכם שאלה שהיא התלבטות שלי כרגע. אני מתכנן לייצר כמה סדרות שונות של קלפים עם עבודת אומנות מיוחדת שהיא עמל ופיתוח של לא להגזים שנים. חלק מעבודות האומנות כנראה עשויים להתקל בקשיים בהדפסה על פלסטיק ועבדתי עם מעבדות בגרמניה ובהונג קונג שפכתי המון כסף. (זה עדין לא סוף פסוק אנחנו מנסים עוד טכניקות ועוד נסיונות להמיר את עבודת האומנות הכי קרוב שניתן למקור, זה קשור בעיקר בבעיית קונטרסט ותאורה) אני לצורך העניין אוהב לשחק רק בקלפי פלסטיק לרוב אבל הקלפים שייוצרו מנייר איכותי יהיו יפים יותר זה בדוק השאלה היא: האם אתם כשחקני פוקר וצרכנים הייתם מסכימים לשחק עם קלפים יפים יותר במחיר נמוך אם לא מפלסטיק? או שלא הייתם מתפשרים על העובדה שזה חייב להיות פלסטיק? המחיר לצרכן כולל מעם של חפיסת בודדת אחת של קלפים מקרטון 6 ש"ח והמחיר של חבילה בודדת לצרכן עם מע"מ לחבילה מפלסטיק איכותי לא ממוחזר בגודל סטנדרטי 13.5-15 ש"ח (מודפס במיטב הטכנולוגיה הגרמנית) אשמח לשמוע את עמדתכם. וסליחה על ההפרעה

shaywh

New member
רוב האנשים יקחו רק פלסטיק לפוקר

אבל עם כאלה מחירים נמוכים אפשר אולי לעשות סט של פלסטיק + קרטון ביחד?

shaywh

New member
לא לערבב...

משהו בסגנון סט שמכיל חבילת קרטון ושתי חבילות פלסטיק.

Godu

New member
אף אחד לא ישחק פוקר עם קרטון

בהולדם מרימים את הפינה כל פעם, קלפי קרטון כל פעם מתקמטים. קלפי קרטון יותר קשה לערבב (שאפל). קלפי קרטון עפים פחות טוב בחלוקה. הדוגמה והיופי חשובים אבל אם אתה מכוון לקהל של הפוקר, הקלפים חייבים להיות מפלסטיק ורצוי מט ונעים כמו של מודיאנו.

AdAmD1

New member
הדפסות מתוכחמות זה קצת בעייתי לפוקר

בגלל הבלאי הגבוה, ככה שההדפסה יותר מורכבת ככה יותר קל לשים לב לאי-שלמויות. זה לא סתם שבכל הקלפים הסטנדרטים ישנו Pattern קבוע, ולרוב מודפס בקטן כדי שגם אם יש שפשוף או שריטה קטנה אי אפשר להבחין בזה.

Godu

New member
ועדיין הקלפים משתפשפים מהר מאוד

יש לי נסיון עם קלפי פורניר ומודיאנו, שתיהן פירמות טובות לדעתי ועדיין, אפילו כשמשחקים על לבד\פליז\שולחן פוקר, תוך משהו כמו 30 שעות משחק מתחיל להופיע בלאי על הקלפים. אם משחקים ישירות על שולחן בלי מפה אז בכלל מהר יותר. הבעיה שבפוקר, הקלפים כל הזמן בתנועה, או בערבוב או בחלוקה או שמישהו מקפל אותם בשביל להציץ.

כן נכון אבל השוק שאני פונה אליו

בעיקרון הוא חנויות נוחות/פיצוציות. ומשתדל לייצר את הטוב ביותר במחיר משתלם עם חומרים טובים לא ממוחזרים ועם יתרונות שהם סודות מקצוע. בכל אופן יש את הסדרה הפופולרית של ACE שהיא מלא בפרחים קונטרסטים לא הכי יפים אבל זה מה שמוכר (החבילה האדומה והכחולה) והם הסוג הנפוץ ביותר והשחיקה שלהם היא סבירה ביחס למחיר שאתה משלם. גם בקלפים שהם בעובי 0.35 ממ של בייסיקל אתה תקבל קימורים, שחיקה בקלפים אולי לא כמו בקלף באיכות נחותה יותר במהירות אבל אתה תקבל אין קלף שלא שיחקתי איתו..... יש לי סדרה אחרת שהמחיר שלה יהיה 59 ש"ח לצרכן לחפיסה והיא תהיה מבוססת על טכנולוגיות עיבוד יפנית שכאמור יקרה יותר (ההדפסה נשארת גרמנית) תודה רבה רבה לכולם בהזדמנות הזאת על שיתוף הפעולה כשהקולקציה תצא לחנויות הנוחות אני מבטיח לעלות תמונות וקישור לאתר...... פאקט אס לכולם בובי

AdAmD1

New member
אין קלפים שהם Indestructible

קל קלף מסוג כזה או אחר ישתפשף מתישהו, וגם יכול לקבל מכה על הצבע. בפוקר הבלאי הטבעי פשוט מאוד מאוד גבוה.

למעלה