שלום לכולם אני כאן פעם 1

שלום לכולם אני כאן פעם 1

לצערי הרב לסבתא שלי יש לימפומה אני בדיוק עדיין לא הבנתי מזה כל כך אבל היא חלתה בדלקת ראות והיא במצב מאווד עדין כרגע ואני מאוד מודאגת . מישהו יודע יותר פרטים על הדברים האלו ומה אפשר לעשות אם זה? ומזה הטיפול החדש של התאים הלבנים ??זה באמת הורג תסרטן?

היי שרוטה

אני מצרפת לך קישור לגבי לימפומה. ישנם כמה סוגים וכדי שנוכל לתת לך מידע יותר ממוקד כדאי שתבררי איזה מהסוגים יש לסבתך. לגבי הטיפול החדש, עד כמה שהבנתי הוא מיועד לטיפול בלוקמיה, והוא רק בתחילת הדרך זתומרת שעדיין לא מתשמשים בו באופן קבוע בבתי החולים ולכן נראה לי זה לא כל כך רלוונטי לך. יום טוב גלי

מתוקה תקשיבי לרגע , קחי כוס מים

קודם כל תרגיעי ותרגיעי ומהר (סתם צוחקת איתך ) זה תלוי מה מצב הגידול, מה מצב הנשימה שלה וגיל שלה הרופאים יעשו את השיקולים ואז יחליטו מה לעשות בעקרון אם יש בעיות נשימה תמעטו להאכיל אותה בדברי חלב תראו יהיה מעט הקלה בנשימה, כי דברי החלב מייצרים ליחה יותר יש טיפולים מסודרים ללימפומות והמון נסיון בריפוי לימפומות תלוי באיזה שלב זה נתגלה, מה מצב החולה בעת גילוי המחלה , בטוחה שאם תשאלי את הרופאים של סבתא תקבלי תשובות מפורות יותר לגביה רפואה שלמה לסבתא

תשובה לשרוטה( למה שרוטה?

עד עמה שידוע לי הרופאים שואבים ומנקזים את הנוזלים בריאות ויש כאלה שיש להם גם בבטן וברגליים. תלוי בחומרת המצב. מאחלת בריאות הסמיילים לא נפתחים משום מה אז קבלי ממני בהצלחה

למעלה