שלום לכולם. אני לא יודעת אם הגעתי

שלום לכולם. אני לא יודעת אם הגעתי

לפורום המתאים. במידה ולא מתאים הפנו אותי בבקשה לפורום המתאים. אוקיי.. אז בעייתי היא שהתחלתי להיות בבאסה שוב..אין לי חשק ללמוד.. ויתרתי על המון דברים.. בקיצור נהייתי שונה..אין חשק לאכול..לשתות.. לתפקד.. ובקיצור מן דכאון. אני תמיד אומרת לעצמי שיהיה טוב ותמיד מאמינה לזה ובגלל זה אני מאמינה שאיפשהו בסוף יש משהו קטן שיכול לשנות קצת את האוירה. אני לא מצפה לשרביט קסמים ושיתנו לי נוסחה לחיים קלים.. אני יודעת שאני אצטרך להתמודד עם משברים וקשיים בחיים ותמיד יש עליות וירידות בחיים אני יודעת את זה.. אבל האם יש משהו שיכול לנתק אותי מהמציאות לכמה דקות בכל יום כך שיעשה לי טוב על הנשמה וכך שאני אוכל לחשוב בצלילות ולא ישר להיכנס לדיכאון אלא לנסות למצוא פתרונות? תודה רבה לכל העונים.. שיהיה שבוע טוב!

GMjoy

New member
הייתי עד לא מזמן במקום הזה.

הרגשתי הכי רע עם עצמי. לא ראיתי משהו טוב יותר חוץ מהרע שמצאתי לראות סביבי. אני לא מאמין לאדם שאף פעם לא חווה משהו דומה לזה. בסופו של דבר - מצאתי. עקב נסיבות שונות, אני שוב עליתי מהבור השחור למטה - למקום גבוה יותר ונשמתי אויר סוף סוף. ליאתושקי, תמיד תחפשי רוח שנייה. בכל דבר. זה יכול להתבטא בכל מיני דברים, רק חשוב שתשימי אליהם לב ותקשיבי לעצמך. המודעות נותנת לך אפשרות לסלול מסלול טוב עבורך, אז כל מה שמתבקש ממך, זה ללכת לפיו. פשוט לכי לאן שמאיר האור בנשמה...בטוח תמצאי שם את הישועה :) בהצלחה.

שבוע טוב לכולם

ליאת האהיי סבלנית בקשי מהיקום מה שאת רוצה רק בצניעות האמיני באופטימיות שלך והמתיני זה יגיע

אביעדגו

New member
משהו שיכול לנתק אותי אותי מהמציאות לכמה דקות

היי ליאתושקי, אני אוהב אותך. יש דבר כזה והוא מדהים ונהדר וככל שעושים אותו יותר זמן הוא מתחזק. עושים את זה כל יום 10 דקות (אם רוצים אפשר יותר) עדיף בבוקר כשקמים. הדבר הזה נקרא מדיטציה. תעשי מדיטציה מודרכת (כלומר מוקלטת) כל יום תעקבי אחרי ההוראות זה ישנה אצלך המון תורידי כמה כאלה מהאינטרנט, תעשי כמה מהם עד שתימצאי את המדיטציה שהכי " עושה לך את זה", ותישארי איתה. ממני אביעד, שהיה בדיכאון ומחשבות אובדניות עד שהוא התיל לעשות מדיטציה כל בוקר (כבר 90 יום).

למעלה