שלום לכולם, אני מבין שזה לכבוד

שלום לכולם, אני מבין שזה לכבוד ../images/Emo19.gif

היומולדת שלי? קיבלתי פורום חדש? (כן כן, היום היום) אז כיאה לחתן יומולדת, יש לי קושיה: ראיתי בחוברת של הויזה מכשיר DVD מתוצרת פיוניר, 975 ש"ח במזומן. דגם: DV-535. מי מכיר? מי יודע? שווה עוגיה? ><>

לפי מה שאני זוכר מיואל הוא זכה

להמלצות חמות ואם זיכרוני לא בוגד בי הוא עלה יותר.... לי אישית אין שום ניסיון איתו אבל תנסה אולי החיפוש ביואל עוד עובד בהצלחה ושוב מזל טוב

eyal m

New member
מזל טוב ../images/Emo19.gif

ובקשר לדוד אחד המכשירים המומלצים הן מבחינת האמינות והן מבחינת החסימות למניהם יוחלף בעתיד ככל הנרא על ידי ה 454 הכולל בתוספת גם mp3 מחיר על פניו נראה מצויין ורק לפני שנה וחצי בתחילת ימי הפורום נרכש עלידי האח 525 ב2750 מתנה ראויה ליום ההולדת

מזלט לכבוד היומולדת !! ../images/Emo47.gif

וביום הולדת אין כמו לרכוש מכשיר חדש. בנושא ה-535, שווה אולי להשקיע יותר באחיו ה-636 שכן יכלול דקודר לדיגיטל. בכל אופן הירחון הפופולרי (לטוב ולרע) WHAT HI*FI הקדיש לו סקירה באפריל השנה במסגרת השוואה עם דיוידי´ס מקבילים והפיוניר יצא מנצח. הביקורות לגבי איכות התמונה טובות ובאשר לאיכות השמע, טובות עוד יותר, כך שפרט לעיצוב חיצוני "משעמם" (בחיי שזה ציטוט) ולהעדר הדקודר, המכשיר שווה ונותן תמורה מלאה לעלותו. אלה היו 60 שניות על פיוניר 535 בשבוע הבא 60 שניות על אחיו הצעירים 636 ו-737... שוב מזט, מיקי

למעלה