שלום לכולם, אני מבקש עזרה בידע על

אריקMאן

New member
שלום לכולם, אני מבקש עזרה בידע על

מס הכנסה לאתר מכירות. שלום לכולם, אני פותח אתר ששמו יהיה skycd.co.il האתר יהיה אתר מוזיקה אשר ימכור "מוצר מיוחד", אמרו לי כדי שיהיה חוקי הכל אני צריך להירשם למס ההכנסה, לירשום את האתר שלי שם בתור עסק , מה אני צריך לעשות? איך אני נירשם? זה חייב? בתודה אריק

orenva

New member
הקמת עסק (אתר מוזיקה)

הכי מומלץ לשבת עם רו"ח שיכול גם לעשות לך סדר בדברים מה צריך וכו´. באופן עקרוני אין צורך לפץוח תיק במע"מ ומס הכנסה כל עוד לא התחלת לייצר הכנסות מה שכן מומלץ זה להתחיל לצבור הוצאות הקמה (חשבוניות מס ולא קבלות) כי תוכל אחרי זה בעזרתן להקטין את ההכנסה החייבת במס. כשתתחיל לראות שיש כיוון של הכנסות שב עם הרו"ח שוב ואז הוא יפתח עבורך את כל התיקים שצריך וילמד אותך איך לנהל ספר קבלות/הוצאות. העלות של רו"ח למיזם כזה של עוסק מורשה בהנחה ואתה לא נרשם כחברה היא לא גדולה (בין 100 ל-300 ש"ח לחודש בד"כ תלוי אם אתה מנהל את ספר החשבונות או הוא והאם כולל דו"ח שנתי) אם אתה צריך עוד הסבר אתה מוזמן לשאול יותר מפורט

oh yes

New member
עשה לעצמך טובה, מצא רואה חשבון

אם אין לך, אשמח להמליץ לך על שלי. שנה טובה

אריקMאן

New member
טיפה על העסק...

באתר יהיה מכירה (תיווך) בין מנהל מועדון לדייגיי אני יתווך בין דיגיי מעיין מיכרז כזה שנגיד הדייגיי , יתן מכיר למסיבה 1000 שקל , (אני מקווה שאתם יודעים מה זה מיכרז), אנחנו באתר נקבל על התיווך 20 (או פחות זה תלוי במחיר שקבעו) אחוז מהתיווך הזה... זה בעיקרון הרעיון המרכזי.. תודה אריק

oh yes

New member
זה בכלל לא משנה

מהי מהות העסק שלך. אם אתה מרוויח כסף, אתה חייב עליו בדיווח למס הכנסה. אם אתה מחייב מישהו, הדרך החוקית לעשותזאת היא באמצעות חשבונית שבה אתה מחייב במע"מ את הלקוח שלך. אם אינך רוצה להחשב עצמאי, עליך לפתוח חברה (במיוחד אם יש לך שותפים) ולשם כך עליך להעזר בשירותיו של רואה חשבון. בכל מקרה עליך להרשם במע"מ. בלי שום קשר, בהצלחה.

למעלה