שלום לכולם, אני מחפשת אבא פוטנציאלי

זואי11

New member
לדבורי

דבורי, אשמח אם תרשמי את ה- e-mail שלך בפורום, או אלי. ברצוני לשאול אותך שאלה

שלום לכולם, אני מחפשת אבא פוטנציאלי

חדשה כאן, ולא יודעת אם זה מקובל בפורום, אבל אני בסוף שלבי ההתלבטות שלי (בת 36), לא רוצה בשום פנים ואופן לעשות את זה בבנק הזרע, ומחפשת גבר שרוצה להיות אבא במשרה חלקית. קצת (מאוד) על עצמי: די נפלאה באופן כללי (פרטים יימסרו באופן פרטי...), אבל עצמאית מדי, ונדמה לי שלכן כדאי שאוותר על זוגיות לוחצת מהזן המוכר, למרות שכבר היו לי מערכות יחסים. אם אתם גם בעניין, או מכירים מישהו כזה - אנא השאירו הודעה.

אני כמוך...

כפי שאת יכולה לקרוא בהודעות שלי - אני חווה את העניין הזה בקושי ענק. מקום אחד לחפש בו אבא (הומוסקסואל): תנסי את פורום "בנים בלבד" ב"גאווה". מקומות אחרים - קהיליות של משפחות אחרות למיניהן. המון הצלחה, מתה מפחד

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo32.gif משרשרת לפה את ההודעה של זואי

זואי, את יכולה להשאיר לה מסר בתפוז חפוז, כך היא תראה אותו בכל פורום בו היא נמצאת ולא רק פה.

הי לך, מיקה, אני אמנם אורחת

מפורום אחר, אבל יש אגודה, או עמותה שנקראת "הורות אחרת" שיוצרת זוגות כאלה. יש לי חבר הומוסקסואל שיש לו ילדה מקסימה עם מישהי שהוא פגש דרך האגודה. הם עוזרים גם בכל הסוגיות הבירוקרטיות והמשפטיות הנלוות.

TWEETY =^.^=

New member
לאמא של אסף

מה את חושבת שאורחים אנחנו לא מחבקיפ פה??
אצלנו תמיד אפשר למצוא
ו
(נגיד שזו עוגה
) על המסך, ו
של
בכניסה. תהני

דבורי

New member
לזואי

שלחתי לך ב"תפוז מסרים". את יכולה לענות לי שם (עדיף, כי אז תוכלי לכתוב בעברית) או ב-EMAIL שנתתי שם, אבל אז רק באנגלית כי תוכנת ה-EMAIL שלי לא קוראת עברית.

למעלה