שלום לכולם. אני מחפש בנרות

bayshan

New member
שלום לכולם. אני מחפש בנרות

ספר אורחים לבלוג שלי. הורדתי מספר ספרי אורחים ב ASP ואין לי כ"כ מושג איך לשנות אותם לטובתי. אז יש לי מספר שאלות: 1. האם מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי מה לרשום איפה ? 2. האם יש ספר אורחים טוב שאני יכול לעבוד איתו אצלי ? 3. הקישור ל GBOOK לא רלוונטי יותר כי הם הפסיקו את השירות בחינם. זהו, המון תודה מראש Me Myself and I

איה@

New member
ספר אורחים ../images/Emo26.gif

לסוסיתא - יש ספר אורחים נחמד וקל להתקנה. בהצלחה!
איה.

bayshan

New member
זה ישמע פלצני אבל

האם אתם יודעים מאיפה אני יכול לקבל או עזרה או מוכן, ספר אורחים בלי כל צורך בבאנרים האלו ?

גלעד ו.

New member
וגםםםםםםםםםם.... אתה יכול

להשתמש במערכת התגובות של שי(?) ספר אורחים.... (בעע..) כי כרגע, ממש לא יהיה לי זמן לדאוג לויז´ואל בוק כי אני יהי נורא עססוווקק... סורי, מקווה שתסתדר. ביי..

גלעד ו.

New member
אז קח את שלי או של שקוז, לפי מה

שראיתי אין באנרים חוץ מטקסט שמזמין עוד אנשים להצטרף למערכת

שי, אני רוצה להחליף ספר אורחים...

ואני רוצה להשתמש בשלך, אבל רשום למעלה comments, ואני רוצה שיהיה רשום sign my guestbook אפשרי?

מעכשיו את יכולה ../images/Emo70.gif

את פשוט צריכה לקשר את זה לקובץ אחר.. במקום comments.asp שיהיה gbook.asp... נגיד ושם המשתמש שלך היה שקוז, אז הקישור היה - http://shkooz.funet.co.il/gbook.asp?user=shkooz&id=200 אינך כמובן יכולה להשתמש בסקריפט הקיים שסופר את מספר התגובות לרגע זה. עלייך לזכור לשנות את ה-user לשם המשתמש שלך, ואת ה-id למספר כלשהו, שאת בטוחה שלא תשתמשי בו במערכת התגובות.. תני לו 1000 מצידי.. בהצלחה !

אפילו יצא יותר מגניב..

את אפילו לא חייבת להשתמש ב-id כמספר.. אתה יכולה גם http://shkooz.funet.co.il/gbook.asp?user=shkooz&id=gbook

שי, עוד משהו...

אני רוצה לגבות את מה שכבר כתבו לי בספר אורחים הקודם... אין לי שמץ של מושג איך עושים את זה, אתה יודע איך עושים את זה?

פשוט תעתיקי את מה שכתבו לתוך המערכת

ככה זה עובד.. את פשוט צריכה לעבור על כל התגובות שנתנו לך ולרשום אותם בספר החדש כאילו האנשים רשמו אותם.. הבנת? זה קצת מסובך להבין.. כי אין אפשרות לגבות מה שלא במערכת..

בתאריך, את צודקת.. אבל במערכת

האנגלית, אין שעה, כי יכול להיות שמי שמשתמש בה חי בחו"ל ולכן אין שם שעה.. לא נורא, תתגברי..

גלעד ו.

New member
אז למה שלא תכניס פונקציה במוסיפה

שעות בהתאם לארץ? זה ממש פשוט.

למעלה