שלום לכולם. אני מחפש כבר הרבה זמן

נטלי51

New member
שלום לכולם. אני מחפש כבר הרבה זמן

את השיר "יהי שלום עליכם" של מתי כספי, הדיסק "הפעם הראשונה", ואת קלטת הוידאו/DVD "בובה מתי" ופשוט אין אותם. (גם באוזן השלישית). מישהו יודע איפה אפשר להשיג? ועוד שאלה: מישהו יודע מה קורה עם האלבום הבא של כספי? תודה

caspit

New member
תשובות

השיר "שלום עליכם" נמצא באלבומו של בועז שרעבי - "נע ונד". את האלבום "בפעם הראשונה" הפסיקו להדפיס, ורבים מחפשים אותו. קלטת הוידאו "בובה מתי" לא יצאה על גבי DVD. כקלטת וידאו ניתן לעיתים נדירות למצוא אותה ב"דיסק סנטר" שבדיזנגוף סנטר. האלבום הבא של מתי כספי - "נפש תאומה" - נמצא בתהליכי עבודה מתקדמים.

השיר שלום עליכם נמצא גם

באוסף "עוד תראה, עוד תראה" - השירים השמחים של אהוד מנור. שיר מספר 2

אלבום חדש למתי כספי?!? וואללה???

כבר?! איזה יופי!
מתי הוא הספיק?!
הרגע הוא הוציא את "את האישה שלי".. (טוב, לא בדיוק 'הרגע', אבל תודו שאלבום אחד בשנה זה בהחלט הספק מכובד, אפילו מכובד ביותר! הממוצע של שלום חנוך הוא 3 שנים בין אלבום לאלבום, ושל שלמה ארצי גם-כן כַּמספר הזה, פחות או יותר.) ושמעתי שמועות שגם אלבום חדש ליוני רכטר
טוֹ ממשמש, אז בכלל; שִׂמחה כפולה!

caspit

New member
תסתפקי בינתיים בהופעה עם טוקאן!

ואגב, לכל השואלים: טוקאן הם אותם טוקאן.. בהרכב המקורי של אמיר ג'וקה וחגי.

trilliane

Well-known member
מנהל
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אגב, לפי המערכת שלי, יש סיכוי מסויים שאני לא אעבוד ביום רביעי בערב, הבעיה היא שאני לומדת בחמישי ממש על הבוקר, כך שאם לא יהיה לי טרמפ חזרה לחיפה בתום ההופעה (ומה הסיכוי שזה יקרה?
) אני חוששת שלא אוכל להגיע.

liavt

New member
טריליאן

דברי איתי לקראת ההופעה עינת. אני אולי אלך להופעה (במיוחד אם מישהו ישמח לתרום קצת מהדלק :) ). שלחי לי מייל: [email protected]

למעלה