שלום לכולם!! אני מחפש...

GoFlashYourSelf

New member
שלום לכולם!! אני מחפש...../images/Emo91.gif

שלום שוב פעם - מקווה שהשאלה הופנתה למקום הנכון, אני חייל בדרך לשחרור וחולם לעשות קורס משיטי יאכטות בעזרת הפקדון שלי. מישהו יכול להמליץ לי על מקום טוב שהוא מכיר בו אפשר לעשות את הקורס על חשבון הפקדון? עדיפות לאיזור אילת... תודה מראש - שחר ב.

בת ים

New member
ברוך בואך לפורום שחר../images/Emo140.gif

כמובן שהגעת למקום המתאים. רעיון נהדר לעשות רשיון ליאכטה ע"ח הפקדון, הגיע זמן שתעשה חיים
המלצות לאזור המרכז: בי"ס אזימוט-נמל תל-אביב הישן ודרך הים, מרינה הרצליה (קישורים לאתרים-בקישורי הפורום) באילת, לא מכירה אישית אבל שמעתי שציקי בסדר גמור. (מיכה-תוכל לפרט?) בכל מקרה, המון הצלחה בדרכך החדשה.

GoFlashYourSelf

New member
תודה על קבלת הפנים החמה...

חלום ישן שאני רוצה להגשים... בכל זאת - יש מישהו שיודע פרטים על אזור אילת ?? אני מתכננן לעבוד שם בתור מדריך צלילה, אז חשבתי שכדאי לי כבר לעשות שם את הקורס משיטים שם.

lizard

New member
ציקי לימודי שייט

האתא שלו נמצא בקישורים. בהחלט עושה רושם של מורה טוב ורציני. חשבתי ללכת ללמוד אצלו אבל העדפתי ללמוד קרוב לבית. מיכה

aalexx1

New member
לא פחות חשוב

אחרי שחפשת ומצאת בי"ס מתאים - ולפני שתתחייב: א. התמקח קשות כולם עושים הנחות די משמעותיותץ כספי הפקדון הם כספיך. ב. אל תשלם הכל מראש! דאג לתחנות יציאה, אם תמצא שהבי"ס לא מתאים, או שלך לא מתאים הקורס מכל סיבה שהיא. ג. כל סיכום כזה חייב למצוא את ביטויו בכתב בחוזה -אל תתפשר. כל זאת על סמך ניסיון מר של אחרים בהצלחה

SHADOW DRAGON

New member
לא פחות חשוב !

מצא כמה חברים ורדה (מלשון לרדות ) בהם קשות להצטרף אליך. דבר זה יסייע לך למצוא/לצאת/לארגן הפלגות בקלות הרבה יותר רבה. וכן יסייע לך לקבל הנחה משמותית במחיר הקורס על "הנחת כמות". בנוסף דאג לכך שלוח הזמנים יהיה גמיש (ומותאם לצרכייך) ובדוק כי מקום התרגול מתאים (למשל יאכטה שיוצאת מאזור תל אביב או הרצליה בשעה חמש עלולה לגרום לך לבזבז שעה וחצי ויותר בפקקים הלוך + שעה וחצי נוספת בחזור אם אתה נמצא בעיר הלא נכונה. נשמע תרחני ? אכן אך מנסיונו של חבר - חשוב ביותר.

למעלה