שלום לכולם אני מרגישה מצויין .

שלום לכולם אני מרגישה מצויין .

שלום לכולם אני מעריצה ממש את נוכחותכים כאן ואת עצם קיום הפורום למענינו. כמי שקוראת מזה זמן רב את הפורום אני רוצה לאחל לכ ו ל ם המון המון אושר ואהבה. אני בת 23 וחולה ותיקה כרגע נמצאת ברגיעה טובה הודות לטיפול אלטרנטיבי ואתם לא יודעות עד כמה עצוב לי לקרא על חולים שנפלו קורבן לטיפול כושל או שרלטני במיוחד במחלה כמו שלנו. ברוך השם אני מקבל טיפול צמחי מרפא נוגדי דלקת שהחזיר לי את החיוך. כל מי שראה אותי הופתע ! רוצה לשמור איתכם על קשר מעל דפי הפורום ולתמוך בכם בברכה שאמן תתגשמנה כל תפילותכים. שלכם לילך.

ל3

New member
הי לילך

וברוכה הבאה לביתנו החם והמקסים. מקווה שתשארי איתנו

gaia20

New member
הי לילך, ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני שמחה שהחלטת להתחיל לכתוב כאן, את תראי שהגעת למקום מדהים!! צמחי מרפא, למי שמאמין ביכולת שלהם, יכולים לעשות נפלאות לגוף, גם פיזית וגם נפשית, אך כמובן בנוסף להם צריך לבוא הטיפול המקובל בתרופות כימיות, כלומר סטרואידים,האם את מקבלת את הטיפול הזה, או מקבלת תרופות אחרות? גם אני שומעת מידי פעם על חולים (ולא רק חולי לופוס) שנופלים קורבן לאנשים שכל מה שמעניין אותם זה כסף כסף ו... עוד כסף.... אנא, קראי למטה את השירשור שזאבית פתחה, זו דוגמא טובה ל"רופא" שממש לא מעניין אותו מצרכי החולים, ויש עוד דבר שהוא אוהב חוץ מכסף וזה... את עצמו.... *את מוזמנת לקרוא את כל מה שמופיע בשורה האפורה- קישורים מעניינים והחלק שאני הכי אוהבת-"מאמרים", כנסי והתרשמי..... בשורה הצהובה למעלה, יש לינק לכניסה לאתר של "ארגון הלופוס בישראל" מומלץ מאוד להכנס ולהרשם, אם עוד לא נרשמת. ו...זהו, מקווה שתשארי איתנו, יום שבת נפלא!!

זאבית

New member
הי לילך, ברוכה הבאה!../images/Emo39.gif

נשמח אם תספרי קצת על הטיפול שאותו את מקבלת ואצל מי. וכמו שגאיה שאלה - האם את מקבלת גם טיפול קונבנתיונאלי? חוצמזה, את יכולה גם לספר כיצד התבטאה מחלתך (רק אם את רוצה כמובן!), אז - ברוכה הבאה! ממש כייף כאן, אז תשארי, בי, עדית

לילך היקרה, מברכת את בואך לפורום

לילך היקרה, מברכת אותך על הצטרפותך הפעילה לפורום שלנו. שמחתי לשמוע שהטיפול בצמחי מרפא עוזר לך. שאלתי היא, ולדעתי זו צריכה להיות גם השאלה שלך את עצמך: האם את מצאת במעקב רפואי צמוד, מעבר לטיפול בצמחי מרפא? זאת, מכיוון של"מזלנו" (בתוך כל חוסר מזל, ניתן למצוא קצת מזל....), ניתן לאתר סימנים מקדימים להתלקחות, או החמרה במצב המחלה, על ידי בדיקות מעבדה. כך, שבכל מקרה, צריך וחשוב, לעשות בדיקות מעבדה תקופתיות, ספציפיות למחלת הלופוס. הרבה בריאות נשמח להמשיך ול"שמוע" אותך בפורום. שיהייה לך שבוע נעים

למעלה