שלום לכולם אני סטודנטית שנה א' לייעוץ חינוכי

שלום לכולם אני סטודנטית שנה א' לייעוץ חינוכי

שלום לכולם אני סטודנטית לייעוץ חינוכי שנה ראשונה ואני זקוקה לעזרה של עובדת סוציאלית ואו יועץ חינוכי. אני אמורה לשאול מספר שאלות קצרות את בעל/ת המקצוע לגבי תפקידו. לעבודה זו יש חשיבות רבה עבורי. אשמח לתגובות תודה מראש אביבית לוק'ץ

עבודה בייעוץ חינוכי

היי מלדה קודם כל הרבה תודה על הרצון לעזור. אני צריכה להכין עבודה שבחלקה אני צריכה לכתוב על מהות התפקיד של עו"ס ועל תהליך ההועצות של היועצת החינוכית והעו"ס (מהות הקשר בינהן, באיזה נסיבות הן נפגשות...) אשמח אם תוכלי לסייע לי אביבית

אני לא מבין איך לא הגיע אז אכתוב לך פה את

ובכן מלדה הסיפור מתפתח ,הפסיכופט שלח לעבודה של הילדה ,פסיכופט מבית מידרשו ,הטיפוס הגיע ואיים עליה ,הילדה התקשרה למשטרה,השוטר הקודם זה שהציל אותה מההתאבדות ,ואשר הוא חבר של חבר מועצת העיר ,נטש את הטיפול בילדה ,ועכשיו מטפל בילדה שוטר אחר שנתן לה את מס הטלפון האישי שלו . השוטר החדש לקח את השליח לא יודע מה ניגמר איתו ,בינתיים השוטר הודיע לילדה שהוחלט להעמיד לדין את חולה הנפש ,השוטר לקח את הפסיכופט לפסיכאטר בלב השרון ,לא יודע מה הסיבה ,אולי לבדוק אם מסוכן או אם הוא מסוגל לעמוד לדין ,מכל מקום החולה יועמד לדין . עכשיו מתחיל הסיפור ,אני ידעתי שיופעלו לחצים על הילדה שתבטל את התלונה ,ואכן היום הגיעו 5 פסיכופטים למקום העבודה שלה ,והפחידו אותה שהם יחכו לה בלילה ליד הבית ואיימו בכל מני פולסות דנורות או שישימו עליה עין וכל השטויות של החרדים ,היאהתקשרה למשטרה כי השוטר שלה יניב לא זמין כי גם לו יש חיים ,והם אמרו לה שחצי שעה לפני שהיא מגיע לביתה שתתקשר והם יחכו לה . לאחר שהוחלט להעמיד לדין את חולה הנפש ,באותו ערב יניב השוטר היה במישמרת ,והוא בא לקחת את הילדה לביתה ,תוך כדי שהוא מספר לה על ההחלטה ,וכן שחבר מועצת העיר מאוכזב איך המשטרה החליטה להעמיד את חתנו לדין שהרי כולם חבריו ,יניב השיב לא מה שהשיב ,ואמר לו שהסיפור הגיע כבר למרחב מרכז ,ולא יעזור כלום והוא יעמיד אותו לדין . עכשיו מלדה אני מאוכזב מעצמי שמסר לא הצלחתי לשלוח לך ,אני מנסה שוב והפעם אני נותן לך את מספר הטלפון של הילדה כפי שעשיתי ולא צלח בידי . מחכה לשמוע ממך אישה טובה ואם המסר לא יגיע תודיעי לי בפורום .

למעלה