שלום לכולם, אני עובדת סוציאלית.

Agustina

New member
שלום לכולם, אני עובדת סוציאלית.

זומנתי בתחילת השבוע הבא לריאיון לעבודה בפנימיה עם בני נוער, עבודה שאני מאוד רוצה לקבל. כיוון שאני מחפשת כבר הרבה זמן עבודה לאחר הטראומה שקיבלתי בחברת הסיעוד, וכיוון שהחלום שלי הוא לעבוד בפנימיה, אני מבקשת מכל מי שמכיר קצת את התחום לעזור לי. אם יש לכם איזשהם טיפים שתוכלו לתת לי, שיוכלו לעזור לי לקראת הריאיון, אשמח מאוד. תודה מראש וסוף שבוע נעים!

לולה666

New member
היי

מה סוג הפנימייה? אוכלןסיה וכ"ד? חשוב לדעת את זה לפני שניתן לך טיפים...

Agustina

New member
תודה על ההתייחסות

מדובר על כפר נוער, שלמיטב ידיעתי רובם המכריע של החניכים נרשמים אליו מרצונם החופשי, והם גם קולטים נוער עולה.

me991

New member
בהצלחה רבה

אולי כדאי להציג מיומנוית של התחברות לבני נוער ויצרתיות, זו אוכלוסיה שלא תמיד מאפשרת לאנשי טיפול 'לחדור'. חוצמזה לענ"ד בכפר נוער צריך ראש גדול והרבה רעיונות לקדם את החבר'ה לא רק בחדר הטיפולים, אלא גם ברמה המערכתית, פרוייקטים וכו'. שתהיה הרבה הצלחה ונשמח אם תעדכני אותנו בתוצאות חג שמח!!!

my sTar

New member
לדעתי

את צריכה כמה שיותר להיות מעורבת בחיי היומיום של הילדים לא לחשוב שהם יבואו לבד לחדר שלך או שאיכשהו הם יתחברו אלייך לדעתי ממש חשוב להתסובב בחדרים שלהם, לבוא לפעילויות מכל מיני סוגים, לבוא לכיתות וכדו' בנוסף את יכולה לבנות כל מיני מערכים של פעילויות שתעברי יחד עם המדריכים של הקבוצה, כשאני עבדתי בכפר נוער העברתי כמה פעמים מערכים יחד עם העו"ס וזה דבר ממש חשוב וטוב. שיהיה לך המון בהצלחה - תחזרי לספר מה קורה

Agustina

New member
תודה על ההתייחסות.

הריאיון היה בשבוע שעבר ואם לא חזרו אלי עד עכשיו אני מניחה שלא התקבלתי. תודה בכל אפן.

למעלה