שלום לכולם אני עומד בפני רכישת

omri85

New member
שלום לכולם אני עומד בפני רכישת

מערכת קולנוע ביתית ואני זקוק לכמה עצות וחוות דעת ממכם ראשית מדובר בחדר של פחות או יותר 4*4מ' אבל יש בו חללים פתוחים רבים לכיוון הקומה העליונה ולכיוון הסלון כך שירדתי מהאפשרות של רמקולים מוניטורים לגבי הרסיבר אני מתלבט בין פיוניר VSX-511 לבין ימהה RX-V530 שניהם סביב ה2000 ש"ח לגבי DVD אני מתלבט בין פיוניר DV-355 לבין דגם של טושיבה באותו סדר גודל של מחיר 700-850 ש"ח לגבי הרמקולים אני בבעיה אני לא רוצה לקנות סיניים אבל אני לי תקציב בשמיים חשבתי לקחת קדמיים של סוני SS-MF500 מחירם נע סביב 1400 אבל אולי אפילו קצת פחות אחוריים TANNOY MX1-M סביב 900-100 ש"ח וסנטר עוד לא החלטתי סה"כ חשבתי להשקיע כרגע סביב 5500-6000 ש"ח אשמח לשמוע את חוות דעתכם תודה עמרי

ofekiko

New member
תשובה -

ברסיברים עדיף הימהה 530 - יש לו יותר חיבורים גם דיגיטליים וגם S-VIDEO ן-COMPONENT שאין בפיוניר 511 .מבחינת ה DVD לא כל כך משנה ,הם באותה רמה ,אם כי לטושיבה בד"כ יש תמונה טובה יותר לטעמי . לגבי הרמקולים -אין הרבה הבדל בינם לבין הסיניים האנונימיים . במחירים דומים ,של 1500 ש"ח פלוס מינוס ,יש וורפדייל ,טאנוי ,JBL ועוד כמה , תחפש טוב בחנויות מקצועיות ,ותמצא אלטרנטיבות מצוינות לרמקולים סוני . בהצלחה !!!

ofekiko

New member
בשום פרמטר לדעתי הפיוניר לא עדיף .

בדגמים הגבוהים יותר יש בד"כ עדיפות לפיוניר על DVDים אחרים .

mervi

New member
רמקולים

עומרי, אני גם נמצאת בהליכי רכישת מע' קולנוע ביתי, עוקבת אחרי הפורום הזה כמה שבועות, מסתובבת בחנויות ועדיין לא החלטתי מה לקנות. בתקציב שלך לרמקולים שווה לך לנסות לשמוע את וורפדייל דיימונד 8.3 בתור קדמיים (או 8.4, אם אתה אוהב יותר מיד-באס), לטעמי, זאת התמורה הטובה ביותר ל- 1500 שקלים (אני אישית שמעתי אותם אצל ליאור בר"ג, אבל יש המון מקומות אחרים כמו הי-פי בדרום תל אביב, ס.ג. במרכז תל אביב), ויש להם גם אחוריים וסנטר מאותה סדרה. אגב, ישנה טענה שאומרת שעדיף שכל חמשת הרמקולים יהיו מאותה סדרה (או לפחות הסנטר והקדמיים), בכדי לקבל "גוון" אחיד של הצליל.

benon1

New member
דעה נוספת

תראה לעשות ערבוביית רמקולים במערכת קולנוע ביתית זה לא מומלץ במיוחד ! רק בשבוע שעבר שמעתי אצל חבר מערכת כזאת - מישמש רציני BOSE+MISSIONשני רמקולים מרחובות שונים... וזה נשמע בהתאם כמובן שהוא לא מודה... ללכת על דיימונד 8.3 קידמי + 8.1 אחורי וסנטר וורפידל דיימונד זו בהחלט הצעה טובה. שמעתי אותה והיא בהחלט תמורה מצויינת לכסף. ניתן כמובן לשמוע את הטאנוי MX1 והסנטר שלהם מצויין אולם כאשר קונים רמקולים מחברה מסוימת מאוד לא רצוי לקנות סנטר שונה או כדאי שאחדד - בעל גוון צליל שונה, זה בהחלט פוגע באיכות ההנאה מהסרט גם לבעלי יכולת הבחנה נמוכה. לגבי הרסיבר אם יש לך עוד טיפלה מצלצלים הייתי הולך על ימהה 630 ניתן לחבר אליו כבלים עבים יותר והוא מסידרת ה TOP ART ב ה צ ל ח ה

למעלה