שלום לכולם אני צריך את עזרתכם

tuner

New member
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם

טוב אז ככה יש לי קטע אלקטרוני באורך של 6 שניות שהוא נשמע ממש פשוט אבל לצערי ממש קשה לי לנגן אותו אני רוצה להשמיע לכם את הקטע אולי תוכלו לעזור לי לנגן אותו ולשלוח לי את זה בתור קובץ מידי זה נורא חשוב לי בבקשה תנסו לעזור קישור לקטע

tuner

New member
חברים זה לא כלכך מסובך

אתם לא יודעים כמה זה חשוב לי plzzzzzzzzzzzz תעזרו לי

tuner

New member
לא הם לא מוכשרים מספיק אני צריך

אנשים שיודעים לנגן לא לשחק בתוכנות

לנגן גם אני יודעת..

אבל, וכאן מגיע האבל הגודל. את המנגינה שביקשת יש צורך בנגן מוזיקה אלקטרונית. מצטערת שלא עזרו לך שם. (במידה שניסית, במישה שלא - כדאי לנסות בכל זאת) כידוע, הפורום הזה, כמעט מת לצערי...

tuner

New member
יש צורך בנגן מוזיקה אלקטרונית?

את יכולה להסביר לי למה את מתכוונת כי זה נשמע לי קצת מוזר אני בטוח שמי שיודע לנגן את החמישית של בטהובן למשל יצליח לנגן דבר פשוט שכזה

פשוט ולא

האוקורדים המפורקים פשוטים. מהלך של : A C#m G#m B. הבס המדויק הוא כנ"ל עם passing note בין האקורד הראשון לשני ובין השלישי לרביעי. בתכלס כדי להוציא את הסדר המדויק של הצלילים שבארפז'ים אני צריך או לבזבז על זה עכשיו הרבה זמן, או ללכת ולהוריד את זה למחשב אחר שבו יש לי גם רמקולים יותר טובים וגם אפשרות להאיט את זה כך שאפשר יהיה לרשום תוך כדי שמיעה. בכל אופן, אם אתה לא לחוץ - אני מוותר. בכל אופן - 7 פה ושם, צליל עובר בדרך לאקורד הבא - אלה המרכיבים.

tuner

New member
עדי תודה אני מאוד אשמח אם...

תנגן לי את זה אני ממש לא לחוץ על זה קח תזמן שלך דרך אגב גם אני ניסיתי להאיט את המהירות אבל זה גם לא עזר

tuner

New member
../images/Emo142.gifאתה פשוט מדהים BloodRoses

אתה לא יודע איזה מאושר עשית אותי עכשיו תודה רבה לך על הזמן שהקדשת בשבילי כלכך מדויק thank you very much

למעלה