שלום לכולם אני צריך עזרה בבקשה

שלום לכולם אני צריך עזרה בבקשה

אני סובל ממישקל יתר ואני רוצה להתחיל בדיאטה שהכי נוחה לי לאכול כל היום בלי ליספור ממש קלריות ומ7 בערב לא לאכול כלום אבל החשש שלי שהיא לא תועיל מפני שאני לא פעיל גם ביום אני טיפוס של בית מחשב ובית ספר מה אתם אומרים ?

אמממ

"לאכול כל היום בלי ליספור ממש קלריות" זה לא דיאטה :/ אממ תאכל שלוש ארוחות מסודרות ביום אחת בבוקר.. כוס נס עם איזה פרוסה של לחם דל קלוריות ארוחת צהורים מה שאמא מכינה בבית ותנסה להימנע מדברים ממש בומבסטיים וארוחת ערב מעדן או איזה סלט.. זה לא דיאטה מותאמת אישית.. אבל היא לא מסובכת ופשוטה

Crazy Figgy

New member
ה"דיאטה" שאת מציעה רחוקה מבריאה-

-או נכונה. לא רק שהיה קשה מאוד לעמוד בה (ממתי פרוסת לחם ונס יכולים להחזיק אדם עד לצהריים?) היא יכולה אף להזיק. זוהי דעתם של רבים כי דווקא ארוחת הבוקר היא החשובה ביותר (היא שוברת את הצום של הלילה ומחדשת את מלאי האנרגיה של הגוף) ומספר מחקרים הוכיחו שאנשים שאוכלים ארוחת בוקר טובה, מלאה ומזינה הרוויחו בהרבה אופנים לעומת אנשים שלא. מהידוע לי, דווקא חכם בהרבה לאכול 6-8 ארוחות קטנות במהלך היום מאשר 3 מרוכזות (הסיבות הרפואיות הן רבות וגם הדיאטה הרבה יותר קלה לשמירה כך). בשביל דיאטה צריך לדעת יותר מאיפה לקזז, צריך גם לדעת מה לאכול ומתי ופה אני מסכימה איתך שספירת קלוריות היא חיונית להצלחה.

אני אישית

לא אוכלת בבוקר בכלל מדלגת לצהורים אוכלת איזה קישואים או שועית ובערב מעדן או סלט אבל זה כי אני אישית מסוגלת... עזבי שזה לא בריא כל אחד והבחירות שלו וממה שידוע לך לגבי 6-8 ארוחות קטנות במשך היום שעדיפות על שלוש זה ממש שטויות.. אבל באמת

uzik

New member
אכן לא בריא

כל הדיאטות מהסוג שאת מציעה נכללות בהגדרה "דיאטת יו וו" הן אכן גורמות לנזקים לטווח ארוך ונזק קשה למערכת חילוף החומרים כי בדרך כלל גורמת לגוף מחסור במרכיבי תזונה חיוניים - אז ממליץ לא להתפתות ל"נוסחאות קסם" וטיפים של הרעבה. אז זה לא שטויות - נכון שהבחירה היא שלך אבל גם האדם שמכוון אקדח לרקה ולוחץ על ההדק זו בחירה שלו

Infin1ty

New member
זה לא הגזמה פרועה

אין הבדל בין שמכוונים לך אקדח לראש או שאת פוגעת בגוף שלך בכך שאת מרעיבה אותו. ההבדל היחיד הוא שמהאקדח את תמותי יותר מהר, אבל הפגיעה בגוף זה דבר מצטבר שבסוף באמת יכול לגרום למוות, אחת התופעות הקשות של האנורקסיה. עכשיו תרשמי שאת לא מרגיש רעבה, זה עוד תופעת הכחשה של אנורקסיה.

למעלה