שלום לכולם אני צריכה את עזרתכם

chenbe980

New member
שלום לכולם אני צריכה את עזרתכם

שלום לכולם, שמי חן בן אליעזר ואני צריכה כאן כדי לבקש עזרה. אני כותבת לכם כי אני צריכה את עזרכתם בגיוס כספים למען יותם חיים, ילד משכבת הגיל שלי שחולה בסרטן ועל מנת להציל את חייו משפחתו צריכה לצבור 200,000 דולר. משפחת חיים כבר שכלה ילד אחר, שמת גם הוא לפני שמונה שנים מסרטן. הטיפולים בילד הראשון הותירו את המשפחה ללא אמצעים כלכליים וסחוטה נפשית. הילד שלמענו אנו מגייסים את הכסף כבר הבריא מסרטן פעם אחת אבל זה חזר והפעם הטיפול למחלה יכול להיות רק בשוויץ, שם הם צריכים לשלם על הטיפול עצמו ועוד שלושה חודשי שהות במדינה. כדי להציל את חייו של הילד, כל היישוב שלנו (גני תקווה) התגייס כדי להשיג כסף למענו. גם מועצת הנוער היישובית רוצה לעזור, ואנו מארגנים למענו יריד גדול, שאליו יבואו כל היישוב וגם אנשים מבחוץ כדי להשיג למענו כסף. היריד יתקיים בפארק התבור בגני תקווה, ב-24.12 בשעות הערב כאן אתם נכנסים לתמונה. על מנת להשיג כמה שיותר כסף עלה הרעיון לגייס אומנים כדי שיתרמו חלק מעבודות שלהם, והכסף ייתרם למען הילד החולה. אני מקווה שתוכלו לעזור ואולי גם להציל חיים של ילד אתם יכולים לפנות אליי באימייל: [email protected] בתודמ מראש חן בן אליעזר נ.ב: יחד עם המכתב אני מצרפת את המסמך הרשמי להפצה, ובו יש פירוט על מחלתו של הילד ומספר חשבון לתרומות.

למעלה