שלום לכולם אני צריכה טובה!!!!!!!!!

שלום לכולם אני צריכה טובה!!!!!!!!!

למי שיש את השיר.......... WHEN U R LOOKING LIKE THAT....... אני מבקשת בבקשה לשים את הקובץ או לשלוח ל...... [email protected] תודה רבה לכן!!!!!!!!!

alonbart

New member
אחד השירים הגרועים שלהם...

שיחזרו לבלדות כי השיר הזה ממש על הפניםם מכל הלב אני אומר.. שיתחילו להשקיע באלבום השלישי כי השיר הזה הוא בבבבעעעעהההההה

sweet_angel

New member
יו יא מתרומם .......

"אחד השירים הגרועים שלהם........" מה שצריך זה שאתם המערצים המטורפים תתחילו לאהוב את המוזיקה ולא את החיצוניות של חבורת הקנים ואז אולי חבורת ה"יוצרים " שלכם תתחיל גם להשקיע במוזיקה ולא לעשות קאבר אחרי קאבר אחרי קאבר דיייייייייייייי לא נמאס ??????? כשלהקה ......(במקרה שלנו חבורת אנשים שלא יודעים ליצור מוזיקה) עושים קאבר או שניים זה יפה ונחמד אבל שהיא עושה את זה בלי סוף זה רק עוד סיבה ממיליון סיבות למה כדאי להפסיק לקנות כרטיסים בשלוש מאות שקל

alonbart

New member
goodness..

זה יפה שאת מביעה את הדעה שלך אבל בפעם הבא תעשי את זה בצורה יפה יותר במקום לקלל..ככה תקבלי גם תגובות יותר טובות

sweet_angel

New member
אוףףףףףף

סתום כבר אתה כל כך טיפש שאפילו לריב איתך זה לא כיף.......

alonbart

New member
מי שמדברת על טיפשים פחחחח

אם את שונאת את ווסטלייף מה את עושה פה? גם ככה אף אחד לא שם שקל על ההשמצות שלך הטימטום שלך רק מעלה על העצבים אז אם רע לך תפתחי פורום אחר ותעזבי את הנורמלים בשקט

alonbart

New member
עלק פחחחחחח

שתוק תגידי לסבתא חולת האיידס שלך או לנודים של אביך הצולעה יא פלצנית אחת

alonbart

New member
אני בן 17 וחיי מצוין תודה

קנגורו יקר רק לידע האישי שלך- אני בן 17 יש לי חברה יש לי המון חברים אני נראה פגז כולם אוהבים אותי ואני הבנאדם הכי אהוב במשפחה אבל אני לא חייב לך את קורות חיי ואני אוהב איזו להקה שאני ארצה ואני לא דופק חשבון לאף אחד מה שאני אוהב לשמוע אני אשמע.. ואם אתה עדין בקטע של גילאים וכל הבלה בלה אפשר מייד לראות מי כאן בן 10

ניקי בי

New member
לשלוח את השיר..

היי... אין לי שום בעיה לשלוח לך את השיר, וגם את הקליפ אם את רוצה, אבל אם יש לך icq זה יהיה הרבה יותר קל ומהיר.. אז ...אם בא לך תחזירי תשובה :)

למעלה