שלום לכולם...אני צריכה עזרה דחוףףףף !!!!

לילו83

New member
שלום לכולם...אני צריכה עזרה דחוףףףף !!!!

היי...חברה טובה מאוד מתחתנת יום לפני יום הולדתי....היא מבקשת ממני לבוא עם שמלה (מה שאני בד"כ לא עושה) אני רוצה לקנות שמלה קצרה, צעירה, והכי חשוב שיהיה לי נוח איתה... אני אובדת עצות כי אני לא לובשת שמלות ואני לא יודעת היכן לחפש... אני בת 26 רזה ולא הכי גבוה... אשמח אם תתנו לי עצות של חנויות שיש בהם שמלות צעירות יפות עכשיויות קצרות ולא כל כך יקרות. בבקשה אני כבר לא יודעת לאן לפנות ואיפה לחפש...אם עברתם את זה בהצלחה אנא ספרו לי איפה אוכל להשיג שמלות כאלו ,באיזה חנויות????? בבקשהההה עזרההההה .... תודה :)

שאפולי

New member
וואו, כל מקום?

איפה את גרה? קודם כליש את הרשתות, יש ברנואר שמלות יפות, זארה, מנגו.. ויש בכל אזור את החנויות שמחזיק בדיוק שמלות בסגנון הזה.. לא שאני מבינה למה היא מכריחה אותך לבוא עם שמלה...

לילו83

New member
שאפולי....

אני גרה במרככז,,,אבל הבעיה היא שאני לא יודעת לאן ללכת וברשתות הגדולות שציינת המידות הכי קטנות שלהם גדולות עליי....(אני שוקלת 45 ) אבל אני חושבת שאני בכל זאת יכנס לרנואר והוניגמן ...אבל חשבתי על משהו מיוחד צבעוני קייצי... והיא מבקשת ממני לבוא עם שמלה כי חברה טובה טובה שלי כמו אחות ....אז היא רוצה אותי מדוגמת..

ראיתי במנגו שמלות מאוד יפות

מקולקציית הקיץ החדשה שהגיעה לא מזמן לחנויות. מאוד יפות וגם די קטנות. אני אהבתי כמה ואני שוקלת בערך כמוך ותמיד קונה שם. בהוניגמן האמת הכל גדול...

שאפולי

New member
אפשר להראות מדוגמת גם לא בשמלהL../images/Emo13.gif

אבל אוקיי.. את כמוני במשקל, אז ברנואר והוניגמן לא תמצאי אבל במנגו וזארה את יכולה למצוא ואם את גרה במרכז לכי על דיזינגוף יש מלא חנויות עם שמלות מהממות לא בסגנון נוצץ יותר קלאסי סטייל שנות ה50 אם את אוהבת...

OsiGilboa

New member
אולי תנסי ב..

twenryforseven profil אולי אפילו טוניקה תהיה כמו שמלה עלייך ואז עם גרביונים מדליקים וחגורה (או בלי) תהיה הופעה מיוחדת. אם את לא מרגישה בנח בשמלות, לא חושבת שהיתי מציעה לך ללבוש שמלה לחתונה של חברה כל כך טובה. איך תרגישי חופשי ותיהני?

אולי סיבוב בבוגרשוב יניב משהו

אני ממליצה כמו כולן על זארה. המבחר עצום ויש מידות. אני שוקלת 48 קילו על 157 ס"מ, מה שנקרא פטיט, ומעולם לא היתה לי בעיה לקנות בזארה ואני אפילו לא המידה הכי קטנה שם. שימי לב שהשמלות בעונה הזו ובקיץ/אביב הקרובים מאד משוחררות. אם זה לא משהו שהוא צמוד מהגיהנום, המידה הכי קטנה או זו שאחריה בזארה נראה לי שיתאימו (או שאני לא מבינה כלום ומדובר פה במקרה קיצוני...).

לילו83

New member
תודה לכולם על העזרה.... :)

מצאתי שמלה

למעלה