שלום לכולם אני צריכה עזרה דחוף

טרופית

New member
שלום לכולם אני צריכה עזרה דחוף ../images/Emo4.gif

יש לי פרוייקט ענק באנגלית להגיש לאחרי פסח- שזה אומר מחרתיים... הנושא- שר הטבעות כמובן
(אני בחרתי אותו). עכשיו, הבעיה היא שאני צריכה בעיקרון תשובות לשאלות מחקר שבחרתי והן: 1. What was the difficulty in making the movie? 2. Why did the director of the movie chose to make this film in 3 parts and not all in one? הבעיה היא, שאסור להעתיק מהאינטרנט והמורה שלי ממש בודקת ותופסת כך שאני חייבת אתרים שיהיה למישהו יש מושג איפה אני אוכל למצוא תשובות לשאלות המחקר שבחרתי בבקשה תעזרו... תודה!

Nimst

New member
הממ..

באמת קצת רגע אחרון.. תחפשי בגוגל, יש מיליון ואחת אתרים. ואם כבר, אז כבר: Why did the director choose to make..

maglor

New member
לגבי השאלה השנייה

התסריטאים של הסרט (פיטר ג'קסון, פראן וולש ופיליפה בוינס) כתבו במקור שני תסריטים - כלומר שבמקום 3 חלקים יהיו 2 - עבור מירמקס,(Miremax, סטודיו גדול בהוליווד) אך בעקבות רצונם של מירמקס לעשות רק סרט אחד עברו התסריטאים לאולפני ניו ליין (New Line) ובפגישה בה הציגו התסריטאים את הרעיון שלהם לשני סרטים אמר להם אחד המנהלים של האולפנים "אלו שלושה סרטים לא שתיים" ומשום כך נעשו 3 סרטים.

maglor

New member
ממש לא

3 ספרים, אבל במקור כתבו את הסרטים כך שהם יופיעו על שני סרטים ולא שלושה

moran500

New member
זו לא הייתה כוונתי..

כתבת ""אלו שלושה סרטים לא שתיים" ומשום כך נעשו 3 סרטים" ונדמה לי שהתכוונת ""אלו שלושה ספרים לא שניים" ומשום כך נעשו 3 סרטים".. הכל בזכות ניו ליין סינמה

Nimst

New member
אם הבנתי אותו נכון..

הוא התכוון לסרטים. כלומר, ההוא בניו ליין אמר "יש פה מספיק חומר לשלושה סרטים, לא לשניים".

moran500

New member
אבל זה לא מה שההוא בניו ליין אמר...

הוא אמר "אין 3 ספרים של שר הטבעות? למה לא לעשות 3 סרטים?" הוא לא אמר "נראה לי שיש פה חומר ל3 סרטים"..

cobainos

New member
מממ...*מנסה לעזור בראשונה*

באתר הרשמי יש לך המון פרטים...תחברי שם כמה פרטים ווכיחי לפי זה כמה שהיה קשה לעשות את הסרט... www.lordoftherings.net

למעלה