שלום לכולם, אני צריכה עזרה...

שלום לכולם, אני צריכה עזרה...

בקשתי מחברה לקנות לי נייר לטש מים, בכלל לא חשבתי שיכולים להיות כמה עוביים... בקיצור, היא קנתה לי נייר שכתוב עליו מס' 400. מה אתם אומרים? זה בסדר? לא גס או דק מידי? ניסיתי (על עבודה שאני לא כל כך אוהבת), ונראה לי שזה משאיר סימני סריטות, יכול להיות? בקיצור אך גורמים לפימו להבריק כמו זכוכית? אז כל המנוסים והמנוסות, אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנושא... דרך אגב, היא חפשב לי לקה בובי 7, ואף אחד לא ידע על מה היא מדברת...

את יכלה להתחיל איתו

אבל זה לא מספיק, אחריו את צריכה נייר יותר עדין כדי שלא יהיו לך שריטות. וגם אל תשכחי להרטיב את העבודה בזמן השיוף אחרת יש יותר שריטות

חושחושה

New member
../images/Emo207.gifמכיוון שבמקצועי אני בונה

צפרניים, יש לי המון בלוקים לבנים שעשויים מנייר לטש עדין מאוד, אפשר לשייף בהם את העבודות שזקוקות לשיוף?

אתי רז

New member
חושחושה...ניראה לי שכן...

תנזי על עבודה קטנה, מה כבר יכול לקרות?? בהצלחה.

../images/Emo207.gif באותו ענין...

חיפשתי ניירות כאלה בחנות והמספרים שהיו להם זה 150 ו 360 ה360 נראה מאד עדין (כשמעבירים אצבע לא מרגישים כמעט חספוס) האם יכול להיות שיש מספורים שונים לחברות שונות, על 1200 לא שמעו בשתי חנויות ששאלתי.

אתי רז

New member
לא נעמה אבל...יודעת....חהחהחה

מתחילים ב-400, עוברים ל-600, 800, 1000 וזה בהחלט מספיק. לשפשף את הכלי בתוך מים עם טיפת נוזל לכלים. אחרי ייבוש, למרוח טיפת וזלין ולנגב הייטב ע"י הבקרקה בבד כותנה או ג'ינס.

היי אתי, לא הספקתי להתקשר אליך

אתמול, ובינתיים כבר התחילו לענות פה...

אתי, ויהודית - יש חברות שזה בדיוק

הפוך. (האמת, לדעתי, אצל כל היצרנים, זו שיטת מיספור אוניברסלית, אבל אולי אתן מכירות משהו אחר בכל זאת) המספרים הנמוכים הם העדינים ביותר!!

למעלה