שלום לכולם! אני צריכה קצת המלצות...

שירזע

New member
שלום לכולם! אני צריכה קצת המלצות...

אז ככה, סיימתי קורס ברמנים לפני כשבועיים, והיום בערב יש לי ראיון במועדון די מוכר בת"א. בעל הבית אמר לי להגיע לראיון קצר בשעה מסויימת ובמידה ואני אתקבל הוא כבר ישלב אותי. ז"א יש מצב שאני אתחיל כבר לעבוד מהיום? מישהו נתקל פעם בזה? ומה להגיד מה לעשות??? חשוב לציין שאין לי עדיין ניסיון בעבודה מאחורי בר אבל יש הרבה מוטיבציה להצליח... אשמח לכל סוג של טיפ... ושיהיה לכולנו סופ"ש פרוע ועבודה מהנה:))

snowbol

New member
אני בספק

שאת תתחילי לעבוד מהיום....בטח הוא יתן לך תאריך אחר להתחיל בו...זה לא מקובל בד"כ להתחיל לעבוד ישר אחרי ראיון.

D221

New member
לפעמים הראיון לא מספיק אז

הם מכניסים אותך לבר כדי לראות איך תתמודדי. לראות מה את שווה מעשית ולא מילולית. גם אם כן, זה לא יהיה לכל המשמרת. כבר קרה לי שישבתי לדבר עם המנהל ואז הוא פשוט קרא לאחראי בר שיצרף אותי וישים עליי עין לבדוק מה אני שווה. שעה שעתיים בתוך הבר ואז יודיעו לך אם לחזור או לא. נקווה שכן
בהצלחה רק תזכרי שלייפות את המציאות זה סבבה אבל את צריכה לעמוד מאחורי ההבטחות אז אל תגידי לו שאת כבר מברמנת שנתיים במועדון תל אביבי... את יכולה להגיד שעבדת "פה ושם במסיבות וכאלה" רק כדי לא להיראות חסרת נסיון לחלוטין אבל לא להסחף. לפעמים עדיף להגיד שאין ניסיון כדי שלא יצפו ממך להיות מעולה
קיצר, בהצלחה וספרי לנו איך היה

למעלה