שלום לכולם,אני רוצה להכין עוגיות

דב שינה

New member
שלום לכולם,אני רוצה להכין עוגיות

בראץ או משהו מבצק סוכר מבראץ ליום הולדת של ביתי בת ה-3. לא הרבה "חתיכות" ולא הרבה עבודה.יש לכם רעיונות ??? תודה

שלום דב שינה, את יכולה להכין סוכריות בראץ

קודם כל תכיני בוורד קובץ שבו תמונות קטנות חוזרות של בראץ שתבחרי. את הקובץ תוכלי להדפיס על נייר אכיל באחת הקונדיטוריות או אצל אחת מעצבות העוגות, או במתוקנט באינטרנט. את התמונות הקטנות חותכים במספריים חדים ונקיים ומדביקים על עיגולי בצק סוכר שהכנת מראש (עם או בלי מקלות סוכריה נעוצים בהם), בעזרת מעט מים או מים עם CMC. כשהסוכריות שהכנת מתקשות, לאחר כ 24 שעות או יותר, תוכלי לארוז כל אחת בשקית צלופן קטנה ולקשור בסרט תואם.

דב שינה

New member
היי אודליה, תוכלי להגיד לי עלות

של הדפסה וכו' ??? אין לי מושג בזה בכלל. אבל אני מאוד רוצה להכין ליום הולדת עוגיות בראץ. ובכלל כל היום הולדת יהיה על בסיס בראץ..אז יש לכם רעיונות נוספים ??? תודה

מחיר דף אכיל נע בין 35 ל 50 ש"ח

הדף בגודל A4 - תוכלי להכניס בו כמה וכמה הדפסים של בראץ אותם תוכלי להדביק על סוכריות בצק סוכר. עוגיות דורשות מיומנות גבוהה יותר.

tamidb

New member
לא קשור לבצק סוכר

הכנתי קופות עם ניר עטיפה בראץ האם את מחפשת הפעלה בנושא בראץ אשמח לעזור כמה ילדים יהיו ?

דב שינה

New member
היי, הילדה בת 3 ורציתי לעשות

עוגה של בראץ או עוגיות מבצק סוכר אבל זה נראה לי סיפור. דרך אגב איפה מצאת את האריזה של בראץ ? ותוכלי לתת לי הסבר לגבי הכנת הקופות ??תודה

למעלה