שלום לכולם, אפשר להצטרף?!

שלום לכולם, אפשר להצטרף?!

וואו, איזה יופי שסופסוף קם פורום חשוב כזה! הרשו לי לשבור את השיא (לפי תאריכי הלידה של הפורום) ולהציג בפניכם את המלאך שלי יאיר- בן שנתיים וחמישה, נולד בתה"ש בשבוע 26+4, במשקל 920 גר´ נולד עם אפגר 9/10 והיה מונשם רק 12 שעות. הילד כונה "ילד טוב פגיה" היות ולא נדבק אפילו פעם אחת בוירוס! שוחרר כעבור עשרה וחצי שבועות, שזהו הזמן המינימלי. לכל אורך הדרך הוא התפתח נפלא ולא נזקק לפיזיו´, אנחנו במעקב פגים של פעם בחצי שנה וזהו. ההתפתחות המנטלית שלו גבוהה מבני גילו הכרונולוגי, הפיזית- קצת איטית אבל בסדר, הוא גם די פיצקול ושקל בגיל שנתיים רק 11.5 ק"ג. חוץ מזה- הוא מדבר, שר וגורם לנו להתאהב בו בכל יום מחדש, אה, הוא גם נגמל כעת מחיתולים והולך לנו יופי. עד כאן עליו, וקצת עלי- אני כעת בעיצומה של חוויה מתקנת מדהימה- הריון שני בשבוע 36 (הרחק הרחק מהסכנה) אני ממש יודעת לדמיין לי איך נראה העובר שלי בכל שלב, וממש לא רוצה שההריון יגמר. אשמח לקחת חלק פעיל פה. אמא של יאיר

בטח שאפשר, ברוכה הבאה

כל הכבוד ליאיר. אני מקווה שאחרי כל מה שסיפרת עליו, דפקת טוב טוב על העץ נגד העין הרע. מאחלת לך שימשיך ככה. ילדי הראשון הוא פג וילדי השני נולד באמצע שבוע 38 .את לא מתארת לעצמך איזה כיף להגיד בשבוע 38, נו, שיצא כבר!! המשך הריון מהנה ונשמח לשמוע את סיפור הלידה של יאיר (את יכולה לקרוא סיפורי לידה במאמרי הפורום) וגם לקבל את תאריך הלידה שלו כדי שנוסיף למאמרים.

אופסס דורית, במבט שני...

ברשימת ימי ההולדת ראיתי שעומר שלך לוקח בגדול, שבוע 24 ואאו!! אנחנו אכן מודים כל יום לזה שלמעלה על האוצר המושלם שלנו, ועל שנחסך מאיתנו המון המון... אשמח אם תצרפי אותנו לרשימת ימי ההולדת - 28.12.99 (תה"ש, שבוע 26+4)

ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

המשך הריון קל ומאחלת לך שלא תלדי לפני שבוע 39 ולא פחות מ 3 ק"ג והרבה
ליאיר

למעלה