שלום לכולם, אפשר להצטרף??

בוזיקית

New member
שלום לכולם, אפשר להצטרף??

אני רואה שענת מ - OA משתתפת פה, ומכיון שאני משתתפת בקומונה שלה החלטתי לבוא גם לפה ולגייס תמיכה כמה שאפשר לכל ההתמכרויות שלי... זה בטח לא נורא כמו שזה נשמע (יש לי קצת נטיה דרמטית לפעמים) אבל אני זקוקה לעזרה ורק פה בעולם הוירטואלי אני יכולה לדבר על זה ולבקש עזרה (וגם זה בא לי בקושי רב). בעולם האמיתי אני תופסת מקום רק בגוף שלי, ואף פעם לא מבקשת עזרה מאף אחד. אולי הגיע הזמן... מקווה שהגעתי למקום הנכון... תודה לכולם מראש ולילה טוב.

zoro3

New member
העזרה באינטרנט היא וירטואלית

לעומת העזרה בחיים שהיא ממשית ועוצמתה יותר חזקה ומועילה אז כן הגיע הזמן לחיות את החיים האמיתים בקשי עזרה ממשית בחיים פה תמיד יהיה מישהו

בוזיקית

New member
תודה חמודה, לרגע חששתי שאולי

איני רצויה פה בגלל התגובה הראשונה. אני שמחה שיש מי שחושב אחרת (או שלא הבנתי כהלכה את המסר של זורו).

בוזיקית

New member
תודה חמודה, לרגע חששתי שאולי

איני רצויה פה בגלל התגובה הראשונה. אני שמחה שיש מי שחושב אחרת (או שלא הבנתי כהלכה את המסר של זורו).

zoro3

New member
בטוח שלא הבנת את המסר

אמרתי פה תמיד יהיה מי שיעזור אבל אם תקבלי עזרה שהיא לא וירטואלית תגלי הרבה דברים על עצמך לדברייך את אישה מאוד סגורה שלא מבקשת עזרה חוץ מבאינטרנט וההפסד הוא כולו שלך זהו בכללותו המסר שרציתי להעביר לך אז שלא יהיו אי הבנות ברוכה הבאה למעוננו הקט הנעים זקוקים לך ורוצים ללמוד מניסיונך חיבוק חם ואוהב

../images/Emo140.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

וסליחה שלא הגבתי קודם.... (עבודה, קניות, נקיונות ו...חםםםםםם
) את במקום הנכון, בזמן הנכון, בחברה הנכונה, עם אנשים השמחים לכל חבר חדש. נטיות דרמטיות אפשר לנווט, אפשר לראות אותן במראות שונות, ובעיקר - לדעת שכאשר דברים קורים לנו - אנו נוטים לראותם אחרת ממה שהם באמת. כאן אולי (בעצם בכלל לא אולי...) תוכלי להשמיע ולקבל משוב, לעולם לא ביקורת או תחושה שאין זה מקומך. כולנו באים מאותו הכפר, בוזי. ברוכה הבאה.

בוזיקית

New member
תודה לכולכם, וסליחה לזורו שלא הבנתי

את המסר בהתחלה. קורה. בשביל ללמוד לבקש עזרה בחיים האמיתיים אני מקווה לנסות קודם פה כדי לתרגל, ואז אני מניחה שיהיה לי קל יותר... להשתמע...

בוזיקית

New member
תודה לכולכם על קבלת הפנים!

אני אכתוב כאן בהמשך... שבת שלום לכולם!!!

למעלה