שלום לכולם, אפשר סוף סוף לשבת בנחת

שלום לכולם, אפשר סוף סוף לשבת בנחת

ולכתוב מה היה ביום ה
ההוא. אז כמו שכל מקורביי יודעים, אני לא התרגשתי, הייתי רק קצת עצבנית
שירי* המליצה לי לקנות את תמצית הרסקיו של ד"ר באך ואני נענתי להמלצה. השתמשתי בה רק פעם אחת כשראיתי שרועי לא יעמוד בלשון התוקפנית שלי, וזה היה יומיים לפני החתונה. בבוקר החתונה רועי לא נתן לי לקום מהמיטה, הוא הביא לי קפה למיטה עם עוגה שהכין וקישט בעצמו
, התעוררנו לנו באיזי ועשינו כמה סידורים אחרונים (כרטיסי טיסה וכו´) בשעה 12:30 יצאנו לכיוון כרמי יוסף שם התארגנו. אתי ומריה הגיעו לכרמי יוסף בדיוק כשאנחנו הגענו, אני קפצתי למקלחת והתחלנו את ענייני השיער. חברה שלי הגיעה לצלם אותנו בהתארגנויות (בהזדמנות אספר לכם למה היא ולא לורנצי) זוג חברים נוסף הגיע ושלף את רועי לסידורים אחרונים ב"ירוק". כל עניין ההתארגנות היה מעולה, ישבתי לי ברוגע כשכולם מפנקים אותי (חברה שלי עשתה לי רפלקסולוגיה ברגליים
) אחרי שמריה סיימה עם התסרוקת שיצאה מדהימה (אמרתי בערך מה אני רוצה ויצא ממש בול) אתי התחילה את עניין האיפור. ואז הגיע לב, הצלם וחברה שלי שהיתה אחראית על הצילום נסעה לה להתארגן. זהו, תוך חצי שעה הייתי מוכנה. רועי עדיין לא הגיע מהסידורים האחרונים אז בנתיים לקחו אותי לצילומים בגינה המדהימה בכרמי יוסף. כשרועי הופיע עם זר הכלה (ציבעונים ורודים שיובאו במיוחד בשבילי מהולנד) הוא היה מחוייך כולו ומבסוט מכל הסיטואציה. הוא היה על גבול ההתרגשות בלבול וזה כל כך הצחיק אותי
מהר רועי נכנס למקלחת התלבש ויצאנו לצילומים. לא הלכנו למקום מיוחד פשוט בדרך על הכביש (הצטלמנו עוצרים טרמפים... ותאמינו או לא - אנשים באמת עצרו
) הגענו ל"ירוק על המים" ממש מוקדם. שימו לב כל המתחתנים והמתחתנות- בגלל שיש שעון חורף אין כמעט זמן לצילומים מקדימים. עשיתי סיבוב במקום כדי לראות מה המעצבת עשתה... והייתי ב
לא תאמינו כמה יפה המקום הזה יכול להיות, פשוט מ-ד-ה-י-ם כל המקום היה מסודר בירוק ולבן החופה היתה מוערת בעמודי תאורה לבנים והשביל שהוביל לחופה כאילו שתלו בו צבעונים לבנים- מהמם! היו סידורי ענק של סייפנים שמסביב הוחזקו על ידי כרישה. על השולחנות היו מסודרים באגרטלים מרובעים שושן צחור ונר מרובע, או צבעונים ונר, או אספרגוסים ונר וזה היה מדליק לאללה. בקיצור, אתם זוכרים שהייתי מדוכאת מאיך שהמקום נראה בחתונה שהשתתפתי... אז זה בדיוק מה שהמקום היה צריך- זה הרים אותו גבוה גבוה. בחדר ההתארגנות חיכה לי מגש של סושי- כמו שביקשתי
ואני אתי והחברים בלסנו אותו כמו
רועי הגיע לסוף והצליח לגנוב קצת... וזהו, ההורים שלי הגיעו וגם של רועי, הצלחנו לעשות כמה פרוטרטים משפחתיים והאנשים התחילו לזרום, היה כזה כייף ממש כולם הגיעו והיו מבסוטים מאיך שרועי ואני נראינו. למרות שאנחנו היינו מוכנים, הרב איחר (שלחו אותו למקום אחר משום מה...) התיישבנו לנו בפורום גדול עם הרב, והתחלנו את ענייני הכתובה. הכתובה נכתבה על ידינו, על הכתובה חתמו ההורים והעדים שלנו- חבר ילדות של רועי וחברה טובה שלו מהצבא. מהצד שלי חתמו חברה טובה מהלימודים וחבר טוב שהגיע במיוחד לחתונה מניו יורק. וזהו... רצנו לנו לענייני החופה. רועי הובל על ידי ההורים שלו ואני על ידי שלי, המוסיקה שליוותה אותנו היתה של דרבוקות וכולם אחרי זה אמרו לי שהם חיפשו את מעגל המתופפים
ההמשך בהודעה הבאה...

אינצה

New member
הי נועה ../images/Emo6.gif

ביום ראשון היינו צריכים להגיע לירוק ובדרך לשם נזכרתי שאני עומדת להיות בחתונה שלכם (מדהים איך שהדרכים מצטלבות במעבר מהוירטואילי למציאותי) זה אמנם היה מרחוק (בכל זאת אנחנו לא האורחים) אבל היה מדהים!!! הגענו בדיוק כשהתחילה החופה וראינו אתכם מתרגשים ויפים להפליא
מה שכן, היינו בשוק! הגן נראה כל כך שונה! פשוט מדהים! העיצוב היה מהמם! הלבן השתלב מקסים עם הירוק והיה כל כך מיוחד ואלגנטי. אהבתי במיוחד את שדרת הצבעונים הלבנים בכניסה לחופה. אז כל שנותר לאחל הוא שהחיים המשותפים שלכם יהיו יפים ושמחים כמו החתונה שלכם
שרון (וגם גיא שפגש שם גם כמה חברים מהבטחון )

אני לא מאמינה ../images/Emo2.gif ואני כל כך

שמחה שמישהו מהפורום ראה את העיצוב של המקום, כי אני לא חושבת שכל התמונות וכל התאורים שלי לא היו מצליחים להעביר את היופי ואת האלגנטיות שהעיצוב שידר. נכון שזה ממש לא היה ירוק על המים שאת ראית בפעם הקודמת שהיית? בדיוק על זה דיברתי- העיצוב עושה את הכל. דרך אגב- חבל שלא באת להגיד לי שלום, זה היה מדליק לאללה. מעניין איזה חלק ראית מהחופה, האם את כולה? ואם אני כבר כאן- אז אני אמשיך בסיפור... אז כמו שאמרתי נכנסנו לחופה לצליליי מוסיקה מרוקאית, אני חושבת שכל האורחים הפולנים שלנו חטפו שוק...
החופה היתה מדהימה, הרב אזרי מבית דניאל, זכר איך רועי ואני הכרנו וזה היה כזה כייף- כי כל האורחים ידעו במה מדובר וצחקו בטירוף. אנחנו שיתפנו חברים וקרובים לא רק בחתימה על הכתובה אלא גם בקריאת שבע הברכות. את הברכה הראשונה והשביעית הרב קרא ואת החמש הנותרות, חבר של רועי ואחיו, את הראשונה חברה טובה שלי, ברכה אחת דודה שלי שהייתי איתה בכאסח המון שנים והחלטתי שזו דרך נפלאה לסגור עניינים. את החמישית אחי קרא, ואני כמו כל האורחים פשוט נפלתי. אח שלי שבדרך כלל מאוד ביישן ושקט צנוע וכל התארים שאפשר לתת- הפתיע אותנו בברכה מצחיקה בטרוף, וחצופה. בעקרון חילקנו את הברכות לנושאים: 1. אהבה 2.בריאות 3.מזל 4.אושר 5. פריון. ותאמניו לי, שכשהחלטנו על הנושא פריון חשבנו מן הסתם גם על ילדים אך לא רק, גם על פריון בחיים, בעבודה וכו´. רק שרצה הגורל ואחי קיבל את נושא הפריון. והוא התחיל לצטט ממקור כלשהו שבהזדמנות אני אשיג אותו מאחי, שמדבר על אנחנו וכה שאחרי החתונה צריך להתרגל להגיד "אנחנו"... ואז הוא גם הכניס לנו על הקטע שסקס מפסיק להיות סקס... מפסיק להיות בכלל..
כל הקהל לא הפסיק לשאוג מצחוק. ואני הייתי לגמריי בהלם- כי זה ממש לא היא אחי!!!!!!!!!!!!!!! לרגע אני פשוט הפסקתי להקשיב ואמרתי לעצמי- איזה אח מדהים יש לי- ואני בכלל לא ידעתי, 30 שנה... ואני לא ידעתי שהוא כזה מצחיק. אחרי הברכות קידשנו אחד את השניה ואני קראתי לרועי קטע משיר השירים: אקומה נא- ואסובבה בעיר, בשוקים וברחובות, אבקשה את שאהבה נפשי,- בקשתיו ולא מצאתיו. כמעט שעברתי מהם עד שמצאתי את שאהבה נפשי אחזתיו ולא ארפנו עד שהביאתיו אל-בית אמי ואל חדר הורתי. וכך... נגמרה לה החופה אחרי שרועי כמובן שבר בהצלחה את הכוס ברקע התנגן השיר: cant take my eyes בביצוע של ג´ימי סמרוויל. (שיר שמלווה אותנו מאז יום האהבה הראשון שלנו). נישוקים וחיבוקים והופה לרחבת הריקודים. אני מהר מאוד תפשתי שאני לא אוכל להמשיך לרקוד עם החצאית- ורצתי להחליף למכנס... ואיך שקיבלו אותי ברחבה... היה גדול ואני רק מקווה שהצלמים תפשו את זה. כולם התחילו לשרוק ולצעוק- ואני במרכז הרחבה מענטזת כמו "לילה- הנסיכה מדמשק"...
רועי התפרע על רחבת הריקודים כאילו אין מחר. והיה פשוט אדיר. האורחים לא הפסיקו להגיד כמה שהכל מעולה ושהכל נראה מדהים- כמה חברים אפילו נגשו להגיד שהם בדקו אם הצבעונים אמיתיים... זהו זה פחות או יותר. אנחנו קצת בלחץ כי אנחנו צריכים עוד לתפוש מטוס... אז בקיצור לגבי נותני השירות לפי סדר התרחשויות
: ספרית- מריה (עובדת עם אתי)- מעולה, כזו רגועה שזה פשוט היה כייף להיות בחברתה, חוץ מהתסרוקת שהיתה מושלמת עבורי, גם אסוף, גם משוחרר, בדיוק במידה כדי שאוכל להשתולל. מאפרת- אתי אלבכרי, הגדולה מכולן. היתה שם לא רק כדי לאפר, אלא גם כדי להרגיע ולאסוף את כל הבאלאגן שעשינו
איפור מדהים. ואתם עוד תראו... אם לא בתמונות שאני אשלח בקרוב- אז אחרי שיהיו לי תמונות של הצלם. צלם- לב מאילן לורנצי, מתוק רגוע הבין מיד עם מי יש לו עסק... צלם וידאו- צביקה, מצלם עם לורנצי- נמצא מתי שצריך אותו לגבי הצלמים- עדכון אחרון יגיע אחרי שיהיו לי תמונות ביד.

מצטערת, היתה תקלה- הנה ההמשך...

d.j- ארז משבלול- מדהים, מעולה, גדול! כל אורח בא וביקש פרטים עליו. אנשים ממש ניגשו אליי ואמרו לי- כל שיר
. מעצבת המקום- מור עיצובים. אני צריכה להגיד עוד, חוץ ממה שאמרתי עד עכשיו? מדהימה. זהו... אני חושבת. אני מבטיחה שכשאחזור אתן לכם פרטים מדוייקים לגבי הכל- כרגע אני חייבת לחזור לארוז.

J-סיקה

New member
נשמע ממש ממש חלום !!!

את חייבת לספר לי המכנס שלבשת הוא משהו שהזמנת מראש? החלפת גם מחוך או שנשארת איתו ???

איזה מחוך ואיזה נעליים... ../images/Emo68.gif

כניראה לא עקבת אחריי... לקח לי הרבה זמן למצוא את המעצבות שיעצבו לי שמלה כשממש לא היה לי מושג מה אני רוצה. ואיך שכף רגלי דרכה בסטודיו של קומודה- ידעתי שהגעתי למקום הנכון... הסיפור הוא סיפור ארוך ואני מזמינה אותך לעשות חיפוש בפורום אבל בקיצור... השמלה שלי כללה: חצאית ארוכה בעלת מותן נמוך, גופיה עם מחשוף עצוםםםםםםם שהגיע עד הפופיק פלוס- כך שהפופיק הציץ איך לפעמים. ועל זה מן גופיה ארוכה מעטפת בצבע לבן שקוף. שעשה את הכל כאילו רואים כאילו לא... ומכיוון שהתכנית המקורית היתה בעצם חליפת מכנסיים- המעצבות עשו לי מן מכנס יפני שבע שמיניות מבד משי פראי רקום בצבע פוקסיה!!! וזהו- לא מחוך לא שמלה, שום דבר שמזכיר שמלת חתונה. בדיוק כמו שכל האנשים אמרו- נועה- זה בדיוק את.

J-סיקה

New member
עוד יותר נפלא !!!!

מצטערת שלא עקבתי פשוט כל כך הרבה שמלות שרצו פה .... אבל עכשיו הכל הרבה יותר ברור מתי אתם טסים ???

Sharon_1

New member
וואו!!נשמע מדהים.

ידעתי שחששותייך היו לשווא. העיקר שנהניתם ושתמשיכו להיות מאושרים. שיהיה לכם ירח דבש רומנטי ונפלא.

הילית*

New member
וואי, נועה ... מדהים ! ../images/Emo9.gif

פשוט מדהים. איך אני שמחה לשמוע שהכל דפק מעולה... אם התחילו ככה חיי הנישואין אז אני מאחלת לכם שכל החיים יהיו כאלו שמחים, מצחיקים, מרגשים ועם טעם של עוד ! מצפה בקוצר רוח לראות כבר תמונות, במיוחד תמונות של המקום ושל השמלה ו... נסיעה טובה לירח הדבש... עכשיו אתם יכולים באמת להירגע !!! ועוד משהו חשוב- המון המון מזל טוב לכם !!!

למעלה