שלום לכולם... אשמח אם תענו!!!

drtrip

New member
שלום לכולם... אשמח אם תענו!!!

בעקבות נסיונם הרב של חלק מהגולשים בפורום החלטתי לעשות סקר נחמד... אבקשכם לדרג בין חמישה לעשרה צימרים הכי יפים/טובים/ברמה שאתם מכירים בארץ. זא"ת שהייתם, ראיתם ונהנתם!!! מחכה לשמוע...

בקתת המרווה באבירים -

(בגלל ההקפדה על הפרטים והאבזור המושלם והיוקרתי),נלונה במכמנים(בגלל הפינוקים האינסופיים וארוחת הבוקר) וסופ"ש הזה נוסעת לסעודה האחרונה - מקווה לצרף גם אותו ....

lavendula

New member
סוף הדרך במצפה מתת

בגלל הנוף הפתוח שנשקף מכל חלון בצימר. בגלל האיבזור המושקע לפרטי פרטים. בגלל המחיר הסביר בהחלט. בגלל הםרטיות המלאה והרומנטיות.

katam

New member
הצימרים שלי

לזוג הבקתות של מיכל באמירים. ארוחת בוקר שמיכל מכינה אבל על הזמן. מארחת שיודעת להיות שצריך אותה ולא להיות שלא שצריך אותה. צימר מקסים. עם הילדים צימר עץ משפחת סביר ברמות (היינו בצימר המשפחתי ). צמר נחמד מארחים נחמדים מאד. מקום נוסף ומיוחד שהיינו זה בית פרל בצפת בית מאד ישן לטוב ולרע מתאים למשפחה גדולה.. יכול להיות שאמנון מכיר את בעלי הדירה כי הם גם עורכים סיורים בצפת. אורלי

ה דרומי

New member
חוות כרמי עובדת צימרים חבל"ז

מקום מהמם שקט של מדבר וירוק מסביב מה צריך יותר מזה?. וכול זה בנגב.

דןודנה

New member
אינויטו בחד נס

בעיקר בגלל ארוחת הבוקר המופלאה בגלל החשיבה על הפרטים הקטנים ביותר המארחים המקסימים והמקום הנהדר בקתת המרווה בגלל בריכת הספא הפרטית בחוץ ובגלל הפינוקים בצימר

drtrip

New member
חבר'ה תודה על המאמץ...

לי יש פשוט בעיה, מרוב שאני אוהבת צימרים אני מתלהבת מכל צימר אסטטי ואני חושבת שלכל צימר יש את הייחודיות שלו... ושוב.. הכל עניין של טעם אישי ולכן .... להלן חלק, אבל רק חלק מהצימרים הנבחרים שלי: וילה ויטראז'-בית הלל בריזה בכפר-רמות הרוח הגלילית- גורן בקתות נוף ילדות - מנות פנחס ואברהם -לימן צימר המערה משפ' שלוש - חוסן אחוזת אורנים- ראש פינה פינה בלב - ראש פינה הבית באבירים... ובטח שכחתי גם כמה... אשמח לעדכן ברגע שאזכור...

itamar11111

New member
בקתות בכרם זית

בקתות בכרם זית במושב אליעד. יש להם רק שתי בקתות ברמה עשר!!!! בתוך מטע זיתים. האוירה קסומה ושלווה, מוקפד עד הפרטים הקטנים ביותר, עם המון פינוקים ויחס מדהים. יש גם פינת חי כיפית ליד. מקום מקסים. היינו, וזה המקום האולטימטיבי לנו, ולםי סר האורחים - גם לאלו שהיו לפנינו.

smily21

New member
יש לי כמה המלצות

היי זו הפעם הראשונה שאני כותבת פה בפורום. יש לי מעט המלצות אבל... 1."האלון הגדול" של ברלה' ואורנה סנדל באבירים - משום שהמקום פשוט מדהים, מצוייד בכל הפינוקים ויותר (כל מילה נוספת מיותרת) וגם המארחים. 2."צבע בטכע" ברמות - בגלל הייחודיות, והיופי של הבקתה. 3." חווה של דני" בבית הילל - לא צימר במובן הקלאסי של המילה - בלי ג'קוזי, אבל חוצמזה , הכפריות נשפכת שם מכל פינה, היחס אישי אבל עם זאת יש שפע של פרטיות, והאווירה הכי רומנטית ו"ביחד" שיכולה להיות!

smily21

New member
מתקנת טעות בהודעה הקודמת...

בהמלצה השנייה שלי זה "צבע בטבע" ברמות ולא כפי שרשמתי בטעות.

למעלה