שלום לכולם,אשמח לסייע בנוגע לדיור הציבורי .

שלום לכולם,אשמח לסייע בנוגע לדיור הציבורי .

אני כאישה שעברה כברת דרך לא קלה בחייה,ידעה כיצד לגשת ועם מי ואייך לדבר, לשבת בבית ולחשוב כמה קשה זה ממש לא האופציה שלי, בקרוב כנראה אקים פורום שקשור בדיור הציבורי ואני בודקת דברים, אשמח לתרום מנסיוני בנוגע לדיור הציבורי ולתת מידע למי לפנות ומה... א. לפנות במייל לח"כ רן כהן שהוא יו"ר השדולה של הדיור הציבורי ובימים אלו עבר בכנסת החוק /הצעה שהוא ביקש שכל דיירי עמיגור/הדיור הציבורי יקבלו דודי שמש ולא חשמל לדוגמא,,איש מקסים שתורם רבות למעננו, ב. עמותת "ידיד" - סמנ"כל רן מלמד/יש להם אתר מקסים, ג. שלי יחימוביץ שגם תרמה לנושא שלי ,,, ישבתי במשך שבוע ורק כתבתי מיילים לח"כ השונים,,והגעתי לנחלה. אשמח לתרום,, שבת שלום , אילנה

m i c h a l i

New member
כל הכבוד אילנה ../images/Emo45.gif

ושיהיה לך בהצלחה

עליזה 63

New member
שבת שלום ומבורך../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo6.gif

שיהיה לך יום נפלא גבר פונה לחברתו ושואל: "האם תנשאי לי?" עונה האישה באושר: "כן, בהחלט!" לפתע חולפים מספר רגעים של שתיקה. לבסוף שואלת האישה: "למה אתה לא אומר כלום?" עונה הגבר: "גם ככה דיברתי יותר מדי". שיהיה לך יום נפלא שאלה: מה ההבדל בין תכנת חדש לישן? תשובה: החדש בטוח שבקילובייט אחד יש 1000 בתים. הותיק בטוח שבקילומטר אחד יש 1024 מטר... סוף שבוע נעים שני משוגעים מטיילים ביער. פתאום הם רואים אריה. אחד המשוגעים זורק לאריה חול בעיניים ומטפס על עץ. הוא צועק לחברו: "תטפס לפני שהאריה יטרוף אותך!" עונה המשוגע השני: "למה? אני זרקתי לו את החול בעיניים?". שיהיה לך יום נפלא דג אחד נעצר באשמת רצח ונכנס לכלא. הדגים האחרים בכלא מבחינים שהוא מבסוט ושואלים אותו: "למה אתה כל כך מבסוט? אתה בכלא!" עונה הדג: "זה בסדר... אני מסודר... יש לי עורך דין כריש!"

../images/Emo45.gifתודה,ומקווה שאוכל לתרום מנסיוני,,,

והמשפט "אם אין אני לי מי לי" מאד נכון,למרות שבסיטואציה שלי עזר לי מישהו מאד בכיר בהמשך הדרך ולו בגלל העוצמה שלי, והנחישות שלי לגבור על כל הקשיים וההתמודדות שלי, הוא פשוט העריץ את המלחמה שלי ועל זה שאני לא מרחמת על עצמי,,, אני יודעת שזה לא קל/וגם אני עברתי ועוברת תקופות לא קלות אבל בסופו של דבר המטרה=====חיובית ובטחון לילדים, שבת שלום אילנה

למעלה