שלום לכולם אשמח לעזרה

מורנו ו

New member
שלום לכולם אשמח לעזרה ../images/Emo201.gif

המטרה שלי בחצי שנה הקרובה : 1. לחזק עד כמה שניתן את שרירי הרגלים ..(את כל השרירים שברגליים) 2. ולפתח כושר גופני שיאפשר לי לרוץ בערך חצי שעה רצוף ללא עצירה. לפני כמה ימים התחלתי לעשות הליכה+ריצה במשך שעה וחצי האם זה בריא לעשות את זה פעמיים ביום בבוקר וגם בערב בהפרש של 10 שעות לפחות? או שמספיק פעם אחת ביום? אם כל יום במשך חצי שנה אני אעשה הליכה+ריצה קלה. האם אני אצלח לחזק את שרירי הרגליים בצורה יעילה וטובה ובנוסף אצליח לרוץ חצי שעה+ רצוף..אני יודעת שכל גוף שונה זה מזה.. אני ממש רוצה להצליח לעשות את זה בחצי שנה..האם זה אפשרי? אני רוצה לציין שיש לי עבר מאוד עשיר וספורטיבי..ובכמה שנים האחרונות זה נפסק לצערי.. חשוב לי באמת לשמוע את דעתכם..תודה מראש

הר ניר29

New member
דעתי

אתה לא מציין מה היו הרגלי הפעילות שלך. קשה לומר אם הפעילות הגופנית שאתה מבצע תוביל אותך להצלחה ביעד, אין התייחסות לעצימות הפעילות שלך. בנוסף עמידה ביעד, אינה תלות בלעדית בפעילות הגופנית, ישנו מאזן התאוששות וצרכים תזונתיים. האם המטרה שלך, לרוץ חצי שעה רצוף, ללא מגבלות זמן? האם אתה מבצע תרגילי התנגדות? באופן ככלי אין שום סיבה שתבצע את הפעילות שאמרת פעמיים ביום. ולבצע פעילות גופנית כל יום ללא תוכנית מסודרת של העמסה, התאוששות, שינוי בגירוי וכיוצא בזה, זה רק ירחיק אותך מהמטרה. אנה פנה לאיש מקצוע לבניית תוכנית מסודרת. בנוסף אתה יכול לחפש באינטרנט תוכניות התקדמות בריצה. אתר "איילות" או "שוונג" בהצלחה

מורנו ו

New member
זה רק ירחיק אותי מהמטרה??

אתה ממש מלחיץ אותי.. אני לא מבין אם כל יום אני מבצע את הפעילות שציינתי..+ תרגילים בייתים שאפשר לעשות על מנת לחזק את שרירי הרגליים... יש סיכוי שעוד חצי שנה כל זה ילך לפח??

הר ניר29

New member
אתה

לא יכול לצפות מהגוף שלך לתגובה ליניארית של שיפור ביכולת. בעבור עצימויות מסויימות אימון ופני לא יכול להיות כל יום. אתה לא נמצא תחת הרמה והקטגורייה של אימונים גופניים כל יום. אתה צריך להגדיר יותר ברור מה המטרה שלך. איש מקצוע צריך לקבוע לך מסגרת זמנים ראלית, לתת לך מטרות בניים, לבנות לך תוכנית, או מסגרת מייעצת לאימון גופני. אין שום סיבה שתתאמן כל יום, זה לא נכון, ויכול להיות שגם לא בריא. אתה לא מציין ולכן לא ברור לי לומר לך כיצד לאזן את מה שאתה עושה. תספר בצורה יותר מדוייקת מהי שגרת האימונים שלך, מה ההיסטוריה האימונית שלך בחצי שנה האחרונה, תגדיר שוב את המטרה שלך. נוכל לייעץ לך באופן כללי, אבל אין תחליף לפגישה פנים מול פנים מול איש מקצוע. בהצלחה

מורנו ו

New member
אני יכול לפנות אליך במסר?

אני לא מצפה שתתחיל להדריך אותי דרך מסרים..זה לא יהיה הוגן כלפיך וגם כלפיי אבל אני אפרט קצת יותר במסר ואז אולי תבין אותי..ותוכל לייעץ לי בהודעה אחת אם אני בכיוון הנכון או לא..

למעלה