שלום לכולם- אשמח לעזרה

kinley

New member
שלום לכולם- אשמח לעזרה

בתי בת 10 חודשים. לעיתים במצב של ישיבה היא משלבת רגלים (למצב נעילה) ונכנסת למצב של התמתחות/התאמצות . לאחרונה שמתי לב שבאותם רגעים היא לא כל כך מגיבה לסביבה האם עלי לדאוג? האם לפנות לרופא? לאיזה סוג של רופא? תודה מראש אורית

לא סיפרת כלום

על מצב ההתפתחות של התינוקת. בכל מיקרה אני חושבת שחובה שרופא יראה על מה מדובר. מאחר והסבירות שהתקף כזה יקרה בעת ביקור אצל הרופא, היתי ממליצה להסריט. גם אם אין לכם מצלמה, אפשר להתעניןבסביבה. בטוח קרוב משפחה או שכן יהיה מוכן להשאיל . אם אין, והתופעה מתרחשת לעתים קרובות אפשר לדבר עם הרופא המטפל ואולי לבלות אצלו בחדר המתנה מספר שעות עד שזה מופיע. בכל אופן רצוי מאוד להתיעץ עם מישהו. היתי מציעה קודם עם רופא הילדים ובמידת הצורך גם עם נוירולוג ילדים.

kinley

New member
תודה על ההתיחסות

ואכן רופא בדק אותה הבוקר. נעשתה גם בדיקת התפתחות ובדיקה מוטורית. לטענת הרופא הבדיקות בסדר גמור (ואני יכולה להעיד על כך שבאמת הילדה מפותחת וצדדים אלו תקינים אצלה), ואין ממה לחשוש. האם עלי להתעקש על ביקור אצל נוירולוג? ושוב תודה אורית

אם אומנם בזמן השינוי שתיארת

התינוקת כאילו מאבדת מגע עם הסביבה (מבט בוהה, לא ניתן להפסיק את התנועה, לא ניתן למשוך את תשומת ליבה, אז אני ממשיכה לחשוב שיש צורך לצלם ועם החומר ביד לגשת לנוירולוג. תנסי בימים הבאים להתרשם מה בדיוק קורה באותם רגעים. דר' מילה ברק

למעלה