שלום לכולם - אשמח לעצות

aman2391

New member
שלום לכולם - אשמח לעצות

אז ככה, הייתי בראיון לעבודה במקצוע שלי, המנהל די סימפט אותי ואמר לי שהוא נותן לי צ'אנס של שבועיים, לראות איך אני משתלב ואז נראה לאן הולכים, העניין הוא כזה...הגעתי ביום הראשון והעניינים לא מסודרים בכלל, לא מסבירים לי את התנהלות העבודה באופן מסודר, אני קם מכסא לכסא כי כל פעם מישהו אחר מקים אותי, ואפילו לא אמרו לי מתי להגיע שבוע הבא, המקום הוא מקום טוב, העובדים נחמדים, וזה במקצוע שלי (וכולנו יודעים עד כמה קשה למצוא עבודה היום) אבל...אני מרגיש שאני תלוי באוויר והכל מרגיש לי שמתייחסים אליי כמו שפן ניסיונות שלהם ולמען האמת, זה מאוד מלחיץ וזה מוציא לי את כל החשק לרצות לעבוד שם, מה את אומרים? להגיד "לא תודה" ולהמשיך הלאה, או לסחוב בתקווה שהמצב ישתפר...? תודה.

orenapl

New member
מנהיגות אישית

שלום לך, אני מזמין אותך לבקש שיחה עם המנהל. להגיד לו שאת שמחה על מקום העבודה ורוצה להשתלב בו בהצלחה, אך בכדי להצליח את זקוקה להכוונה מקצועית וחניכה. לפעמים גם לנו וגם למנהלים שלנו יש רצון שנדע הכל מרגע אפס, שנצלול ישר למים העמוקים ללא שיעורי שחיה. בכדי להצליח עת זקוקה, להבנייה, למטרות, ללו"ז, להגדרת תקפיד. זה אך טבעי. במידה ואת לא מקבלת זאת - את פשוט צריכה לבקש זאת. להיות אקטיבית ולא ל"סחוב בתקווה שהמצב ישתפר מאליו" בקשת עזרה איננה סימן לחולשה, אלא להיפך, לעוצמה ולאסרטיביות. אל תחכי שהזמן יעבור והעניינים יחמירו. תתעקשי על הלמידה שלך, לפני שיהיה מאוחר מידי. לפעמים אנו צריכים לעזור לאנשים אחרים לעזור לנו. שהיה בהצלחה

למעלה